Afstemming aarde Susteren 06-01-2019

Als ik me afstem op moederaarde dan voel ik gelijk meerdere lagen vanaf de buitenkant, laag voor laag, naar de kern van de aarde. In de kern van de aarde zit alle liefde en kennis, dit is de kern die alles neutraliseert tijdens meditaties en andere energetische heling.
De aarde huilt. De buitenste laag huilt, het lijdt en heeft pijn. Wij mensen vernietigen zoveel op de buitenste laag, dat het voor ons als mens aanvoelt alsof er dagelijks op onze huid gepetst wordt. Zo nu en dan is een tik op de huid te doen, maar meerdere keren op een dag gaat dat pijn doen. De aarde krijgt daarbij te weinig tijd om bij te komen, om zichzelf te helen.
De buitenste laag van de aarde lijkt het belangrijkste laag van de aarde, maar dat is het niet. De binnenkant, de kern van de aarde, is de belangrijkste laag van de aarde, dit is de ziel van de aarde. Tussen de buitenste laag en de binnenste, de kern, van de aarde zitten nog meerdere lagen. De laag, onder de buitenste laag, zit alle informatie. Hierin worden vaak ontdekkingen gedaan door archeologen. Deze ontdekkingen hebben wij mensen nodig als bevestiging om in te zien dat hier alle informatie ligt opgeslagen.
Ik voel ineens een enorme vloed van angst over me heen komen, kijk van schrik op en stop met schrijven.
Als ik hardop vraag wat deze angst vloed mij te vertellen heeft, antwoord een hele lieve, rustige doch krachtige stem. “Dat ben ik.”
Dit is zo een mooie duidelijke stem die je vaak in een documentaire hoort. Terwijl jij naar het educatieve programma kijkt, spreekt de stem alle zinnen correct en warm uit, zodat het net lijkt alsof de stem alleen voor jou aan het praten is.
Wie ben jij? Vraag ik aan de stem.
Ik ben de stem van de aarde Iris, en ik wilde jou laten voelen hoe ik mij nu voel.
Waarvoor heb je zoveel angst? Vraag ik aan de stem.
Ik ben bang om dood te gaan, zegt de stem van de aarde verdrietig.
Toch doe je iets goed, zeg ik zo positief mogelijk om de aarde een beetje op te beuren, er groeit en bloeit zoveel moois op aarde zodat wij nog steeds kunnen ademen en leven.
Ik weet het Iris, zegt de stem van de aarde, maar ik ben zo bang dat het ineens op gaat houden, dat het me niet meer zal lukken om door te gaan, dat ik geen puf en energie meer zal hebben. En dat maakt mij zo angstig en verdrietig. Haar stem sterft weg en het is even stil.
Ik snap je helemaal lieve aarde, zeg ik medelevend.
Naast het afval in prullenbakken doen in plaats van op de grond en in het water te gooien, het scheiden van afval, wat kan de mens nog meer doen zodat jij je weer gelukkig zonder angst voelt? Vraag ik bewust aan de stem van de aarde.
Het is even stil, dit is niet de vraag die de stem van de aarde verwacht had.
Weet je Iris, begint de stem rustig, het doet mij zo goed om te voelen als mensen troep uit de zee, de bossen, het strand en straten oppakken en weggooien waar het hoort.
Ik voel, terwijl zij dit zegt, een gloei van glunderen en bewondering.
Maar dit zijn zulke kleine momenten, vervolgt de stem van de aarde. Zie dit alsof er een paar vuilniszakken gerangschikt worden op een vuilnisbelt.
En weer voel ik de vloed met verdriet en telleurstelling over me heen komen.
En weer is er stilte.
Lieve aarde, begin ik liefdevol, hoe kunnen wij, de mensen, jou helpen? Hoe zou jij je weer fijn en gelukkig voelen zonder pijn en zonder angst?
Je hebt gelijk Iris, met dezelfde vragen die je vraagt! Zegt de stem opgetogen en vrolijk. Wat ik, moederaarde, graag zou willen zien is dat de mens echt gelukkig wordt. En dan bedoel ik gelukkig worden met zichzelf en niet door materiaal. Want dat materiaal maakt mij kapot en ziek. Door al dat materiaal ga ik op den duur dood en dat maakt mij nu angstig en verdrietig. Als alle mensen zichzelf gelukkig zouden voelen, dan zou ik die positieve en liefdevolle energie nog beter voelen en dat gaat mij zoveel meer gelukkig en blij laten voelen. Mijn kern zal nog meer positieve energie stralen en zal hierdoor nog meer mensen helen van hun pijn en oud verdriet. De aarde en de mens zal zoveel meer in verbinding met elkaar komen te staan, vergleken met nu, zodat er dan alleen nog maar op liefde niveau en energie gesproken en geleefd zal worden. Pas dan zal de aarde zichzelf helen, de grondstoffen zullen herstellen of veranderen in andere nieuwe grondstoffen om de mens nog meer te verrijken.
Lief mens, weet dat niet alles zich zal vernieuwen, al lijkt dat nu misschien wel zo, de aarde en de mens zullen een beter en gelukkig energieveld creëren dan ooit te voren. Angst, pijn, verdriet zal heel snel geheeld worden door liefde.
Het is even stil, ik verroer me niet, bang om deze prachtige en fijne serene energie, die ik nu aanvoel tijdens het schrijven en luisteren naar de stem van de aarde, bij me te houden.
Lieve aarde, zeg ik tenslotte, ik heb het gevoel me nu al zoveel meer en krachtiger met moederaarde te hebben verbonden dan ooit te voren, klopt dit?
Ja Iris, dit is precies wat ik jou en jouw medemens zo graag wilde laten voelen, zegt de stem van de aarde vertederend. Ook ik heb deze verbinding met jou nodig gehad om voor mij te voelen hoe liefde alles kan helen. Krachtig en vol liefde vervolgd ze, graag zou ik dan ook aan de mensen willen vragen om lief te zijn voor zichzelf, liefde uit te stralen naar buiten en hierdoor liefde te creëren aan moederaarde. Hoe meer liefde er tussen de mensen en aarde stroomt, hoe meer positieve energieën er zullen ontstaan.
Prachtig verwoord lieve stem van de aarde, ik ga jouw advies meenemen tijdens mijn meditaties. Ook zal ik dit zoveel mogelijk doorgeven aan mijn cliënten en andere mensen.
De aarde voelt zich duidelijk opgelucht en het voelt energetisch vrijer en positiever aan.
Dank je wel lieve Iris, zegt de stem van de aarde zacht, fijn dat ik dit met jou heb mogen delen. Ik voel mij weer een beetje bevrijd van mijn angsten en verdriet. Ook heb ik het gevoel dat deze angst steeds minder zal worden. Ik heb het gevoel dat er vanaf nu meer en meer positieve energieën zowel naar moederaarde als naar de mens zal ontstaan. In beide gevallen zal het ons beide enorm veel goeds doen. Nogmaals dank je wel lieve Iris, ik wens jou en alle andere mensen heel veel liefde toe.
Er verschijnt een golf van warmte en liefde over me heen dat voor mij voelt als bevestiging.
Ik reageer direct. Jij ook heel erg bedankt voor jou duidelijkheid, vertrouwen in de mens en de liefde die je me nu net hebt gegeven en die jij ons mens dagelijks geeft.
Langzaam nemen we energetisch afscheid van elkaar met beide een warm, overtuigend en liefdevol gevoel over onszelf en de liefdevolle toekomst.

Is geschreven door;
Iris van Nesselrooij
Purple Flow Cure & Balance

Hopelijk heb je genoten van het lezen van deze Luisterkindwerker afstemming op de aarde.
Mocht je het gehele Luisterkindwerker boek willen ontvangen met alle deelnemers die ook een afstemming hebben geschreven op de aarde, mail mij naar info@purpleflow.nl, dan stuur ik jou het ebook gratis toe.