Over mij

Over mij

Ik wil jou graag helpen omdat ik weet hoe jij je voelt. Het mooiste moment vind ik als je naar buiten loopt na een behandeling: op wolkjes, zo vrolijk, zorgeloos en krachtig.

Hoe meer jij je fijn en gelukkig voelt, hoe meer je dit zult uiten en energetisch verspreiden. Daardoor gaan anderen het ook uitstralen en krijg je het zelf weer terug. Als je heel blij bent, straal je dat uit met een lach op je gezicht. Anderen reageren daar ook weer op met een lach op hun gezicht en stralen dat op hun beurt weer uit. Geluk werkt als een sneeuwbaleffect.

Omdat ik weet hoe jij je voelt, kan ik je goed helpen. Ik heb mezelf ooit ook zo gevoeld, ik heb ervaren wat werkt en wat jij nodig hebt om jezelf te helen.

Ik heb verschillende spirituele opleidingen gevolgd en ben daarvoor bij verschillende alternatieve therapeuten geweest. Daar heb ik geleerd wat werkt en wat je kunt combineren. Daarmee en aan de hand van mijn eigen ervaringen heb ik een nieuw behandeling traject ontwikkeld.

Ik zie steeds meer mensen met vage klachten van de ene specialist naar de andere gaan. Hier hebben vooral vrouwen last van met veel zorgtaken, thuis en op het werk. Ze krijgen antidepressiva of een andere pilletje, maar daarmee pak je het werkelijke probleem niet aan. Het werkelijke probleem is dat zij altijd alles voor anderen doen en niet naar je eigen gevoel en intuïtie hebben leren luisteren. Want alleen daarop kun je leren handelen zonder angst.

Dat is wat ik de wereld wil geven.

Purple Flow staat regelmatig op beurzen, komende beurs is:

Magriet winterfair
Brabanthallen Den Bosch
Dinsdag 26 november 2019
Geopend van 10.00 tot 18.00 uur
Stand “Dit Pracht”; HAL 5 5W03.

Paranormale beurs
Trefcentrum te Nuth
Zondag 22 maart 2020
Wilhelminastraat 3, Nuth
Deze beurs is geopend van 11u – 18u
Voor meer info zie: www.peterwauben.nl

Mijn naam is Iris van Nesselrooij (1977). Als kind voelde ik altijd van alles, ik deed er verder niks mee. Ik vond mezelf en dat wat ik allemaal aanvoelde altijd maar raar. Onder andere door persoonlijke gebeurtenissen ben ik me in 2010 gaan richten op spiritueel vlak.

Zo ben ik begonnen met het behalen van de Reiki master opleiding bij Anja Hoogenboom, dit gaf me zo’n enorme positieve boost dat ik al snel meer wilde!

Naast Reiki Shamballa eenheid bij Marjo Kietselaer, Inlakesh en Reikimediamiek bij Bert Back, Reiki Breda te hebben gedaan wilde ik nog meer het spirituele pad op.

Zo kwam ik terecht bij de cursus “Return to Balance” Ritha van Giessen. Mediumschap I Basis, Jacco Elken, Academie voor opleidingen Mediumschap. Tarot Workshop, Maria Hartjes, Spiritueel centrum Mahatma. Numerologie workshop, Charles Vrucht, Spiritueel centrum Mahatma. Aura’s zien en voelen, Dominicus Hettinga, Lightwave. Luisterkindwerker, geaccrediteerde opleiding van Diana van Beaumont gegeven door Henk Kortekaas en Luisterkindwerker levensbrug, gegeven door Lidia Loomans.

Daarnaast vond ik het super interessant om de cursussen Quantum Touch I behandelaar,  QTouch Trainingen, Rite van de baarmoeder, 13de rite van Difinest van Ursula Aerts en de Sedona Methode van Maarten Klatte te volgen. Dit om mijn eigen behandelingen en workshops meer dynamiek en impact te geven.

Je bent het waard!

Drie korte video’s heb ik voor jou waarmee je de eerste stap kunt zetten om voor jezelf te kiezen.

  • De eerste video gaat over dat ook jij het waard bent om hulp te vragen.
  • De tweede video leer je je grenzen aangeven door naar je gevoel te luisteren, zonder je schuldig te voelen.
  • De derde video bevat een krachtige meditatie.
    Resultaat

Met de video’s maak je een switch van in je hoofd naar in je gevoel. Dat brengt verlichting en stimuleert je door te gaan in jouw proces om je weer gelukkig te voelen.