Over mij

Over mij

Als geen ander weet ik hoe verschrikkelijk is om dagelijks angst, verdriet, schaamte, jaloezie en eenzaamheid aan te voelen. Alsof je in een donkere tunnel loopt waar maar geen einde aan komt. Wat je ook doet het gaat niet weg. Het maakt je somber, neerslachtig en energieloos. Geen puf of energie om ook maar iets te ondernemen, want ach wat heeft het voor een zin toch?

Niemand die je helpt, niemand die je begrijpt…

En het ergste van alles is is dat je het zelf allemaal moet uitzoeken hoe hier uit te komen.

Ik kwam er tijdens mijn onderzoek uiteindelijk achter dat al mijn angsten, verdriet en eenzaamheid helemaal niet weggingen! Ik moest ermee om leren gaan, maar hoe?

Ik zie steeds meer mensen met vage klachten van de ene specialist naar de andere gaan. Hier hebben vooral vrouwen last van met veel zorgtaken, thuis en op het werk. Ze krijgen antidepressiva of een andere pilletje, maar daarmee pak je het werkelijke probleem niet aan. Het werkelijke probleem is dat zij altijd alles voor anderen doen en niet naar hun eigen gevoel hebben leren luisteren.

Want zodra je hier naar durft te luisteren weet je dat deze emoties je iets te vertellen hebben, gehoord of gezien willen worden. En onder al deze lagen van emoties zit jouw kracht, liefde en kennis, die mag nu naar buiten komen en zich gaan uitstralen. Als een vogel die z’n vleugels groter en breder maakt om te gaan vliegen..

Hoe zou het voor jou zijn als jij weet hoe je kan omgaan met al jouw gevoelens en emoties?

Wat houd jou nu nog tegen om je gelukkig en vrij te voelen?

Ik wil jou graag helpen omdat ik weet hoe jij je voelt. Het mooiste moment vind ik als je naar buiten loopt na een behandeling: op wolkjes, zo vrolijk, zorgeloos en krachtig.

Mijn missie is om jou handvatten te geven om jouw gevoel van geluk, plezier, vrij en verbonden met jezelf weer te mogen ervaren en uiteindelijk zelf kunnen toepassen zodat jij het gevoel hebt dat jij jouw leven mag gaan leven.

Hoe meer jij je fijn en gelukkig voelt, hoe meer je dit zult uiten en energetisch verspreiden. Daardoor gaan anderen het ook uitstralen, krijg jij op een andere manier terug wat je nodig hebt.

Zie het zo; als je heel blij bent, straal je dat uit met een lach op je gezicht. Anderen zien en onbewust voelen die energie van jou en reageren daar ook weer op met een lach op hun gezicht en stralen dat op hun beurt stralen zij weer verder uit. Geluk werkt als een sneeuwbaleffect.

Dat is wat ik de wereld wil geven.

Omdat ik weet hoe jij je voelt, kan ik je goed helpen. Ik heb mezelf ooit ook zo gevoeld, ik heb ervaren wat werkt en wat jij nodig hebt om jezelf te helen.

Kijk eens naar mijn aanbiedingen, wat voor je kan doen, waar kan ik je mee helpen?

Purple Flow staat regelmatig op beurzen, komende beurs is:

Zondag 14 november te Landgraaf.
Slot Schaesberg 100
6371 KZ Landgraag

Dit wordt buiten gehouden in tenten, denk aan warme kleding te dragen!

 

Mijn naam is Iris van Nesselrooij (1977). Als kind voelde ik altijd van alles al deed ik er verder niks mee, dat vond ik te eng! Daarnaast vond ik dat, wat ik allemaal aanvoelde altijd maar raar en verzweeg dat wat ik zag en aanvoelde. Onder andere door persoonlijke gebeurtenissen ben ik me in 2010 gaan richten op mijn innerlijke reis, mijn bewustwording en later op mijn beperkende overtuigingen.

Zo ben ik begonnen met de het behalen van de Reiki master opleiding bij Anja Hoogenboom, dit gaf me zo’n enorme positieve boost dat ik al snel meer wilde!

Naast Reiki Shamballa eenheid bij Marjo Kietselaer, Inlakesh en Reikimediamiek bij Bert Back, Reiki Breda te hebben gedaan wilde ik nog meer het spirituele pad op en kwam ik terecht bij de cursus “Return to Balance” Ritha van Giessen. Mediumschap I Basis, Jacco Elken, Academie voor opleidingen Mediumschap. Tarot Workshop, Maria Hartjes, Spiritueel centrum Mahatma. Numerologie workshop, Charles Vrucht, Spiritueel centrum Mahatma. Aura’s zien en voelen, Dominicus Hettinga, Lightwave. Luisterkindwerker, geaccrediteerde opleiding van Diana van Beaumont gegeven door Henk Kortekaas en Luisterkindwerker levensbrug, gegeven door Lidia Loomans.

Daarnaast vond ik het super interessant om de cursussen Quantum Touch I behandelaar,  QTouch Trainingen, Rite van de baarmoeder, 13de rite van Difinest van Ursula Aerts en de Sedona Methode van Maarten Klatte te volgen. Dit om mijn eigen behandelingen en workshops meer dynamiek en impact te geven.

Al deze kennis heb ik gebundeld om jou te leren en voelen dat ook jij weet hoe jij met jouw emoties om kan gaan.

Maar er miste nog iets, inmiddels ben ik gediplomeerd in de geaccrediteerde opleiding tot hypnotiseur bij Response Instituut te Roermond. Naast alle emoties en gedachten die dagelijks door ons onderbewustzijn heen gaan, zijn vooral beperkende overtuigingen die de echte tegenslag creëren…

Je bent het waard!

Drie korte video’s heb ik voor jou waarmee je de eerste stap kunt zetten om voor jezelf te kiezen.

  • De eerste video gaat over dat ook jij het waard bent om hulp te vragen.
  • De tweede video leer je je grenzen aangeven door naar je gevoel te luisteren, zonder je schuldig te voelen.
  • De derde video bevat een krachtige meditatie.

Met de video’s maak je een switch; uit je hoofd, door je emoties naar in je gevoel. Even terug naar jezelf, rust, want dat brengt verlichting en stimuleert je door te gaan in jouw proces om je weer gelukkig te voelen.