Healing & Reading behandeling

Waarom zou je naar mij komen?

Je bent klaar om anderen continue te pleasen
Je wilt niet meer over jouw grenzen geen gaan
Je bent klaar om te horen waar jouw blokkades zijn en daarmee aan de slag gaan
Je bent klaar met jouw zelfmedelijden en wilt juist aan jezelf werken
Jij wilt nu voor jezelf gaan kiezen
Jij wilt je weer gelukkig voelen, zonder zorgen
Je wilt uit je comfortzone stappen en je angsten omarmen
Jij bent klaar voor jouw verandering
Jij wilt jouw gevoel durven vertrouwen zodat je in jouw eigen kracht komt te staan

Wat houdt een Healing behandeling in?

Door verschillende gebeurtenissen in jouw leven ontstaan er blokkades. Door het vasthouden aan deze nare ervaringen, beperk jij jezelf om te zijn wie jij bent en wat jij het liefst zou willen doen in jouw leven. Hoe meer nare gebeurtenissen jij mee maakt, hoe meer jij deze nare ervaringen onbewust in opslaat. Hierdoor groeit jouw angst voor de meest uiteenlopende dingen en daarbij kunnen er lichamelijke problemen ontstaan doordat jij jouw controle wilt blijven behouden.

Zie het als een rivier waarin telkens hoopjes met zand in wordt gegooid, het zand staat voor nare gebeurtenissen. Op een gegeven moment is er zoveel zand waardoor jouw rivier niet meer met passie en in liefde stroomt. Het water wordt troebel en stroomt traag en kronkelig.
Tijdens mijn Healing behandeling zorg ik ervoor dat de oorzaken van de “zandhoopjes” gezien, gehoord en opgehelderd worden waardoor jouw blokkades verdwijnen en jouw “rivier” weer met volle passie en positieve energie stroomt.

Van origine ben ik Reiki master en heb me gespecialiseerd in de chakra blokkades. Daarnaast ben ik ook gespecialiseerd in o.a. Quantum Touch, Reiki Shamballa, Reikimediamiek, magnetiseren.
Deze diverse specialisaties gebruik ik direct op moment dat een blokkade dat nodig heeft om te helen. Samen met m’n gids, via mijn hogere bewustzijn en jouw onderbewustzijn lossen wij laagje voor laagje jouw blokkades op. Ook ondersteunt diverse methode jou bij het loslaten van jouw emotionele problemen waardoor jouw energiesysteem weer in balans komt en je chakra’s blokkadevrij zijn. Hierdoor luister je beter naar jouw eigen gevoel en jouw persoonlijke ontwikkelingen.
Zo heeft elke chakra een eigen thema, wat voor jou opmerkzaam en herkenbaar zal zijn in jouw dagelijks leven.
Voor meer informatie over mij klik hier.

Wat houdt een Reading behandeling in?

Na elke Healing behandeling geef ik een reading, hierin bespreek ik welke blokkades ik heb gezien, waar ze zitten en wat ik met je “innerlijke ik”, ook wel je “onderbewustzijn” genoemd, heb besproken en gedaan om jouw blokkades te los te laten.

 

Klik hier om nu een behandeling af te spreken.

 

Waar helpt een healing & Reading behandeling voor:

 • Stress
 • Burn-out
 • Depressie
 • Dwangstoornissen
 • Doen wat anderen van je verwachten
 • Alle vormen van angsten
 • Zwaar leven
 • Moe
 • Bewustwording van jezelf
 • Aanpast naar wat andere van je willen
 • Je eigen weg en mening niet durven te uiten
 • Onzeker over jezelf
 • Relatie problemen
 • Onrustig zijn
 • Vaak verdrietig voelen
 • Faalangst
 • Losmaken van vastzittende emoties
 • Een niet voldaan gevoel hebben; je hebt alles, een goede baan, huis, gezin, maar toch voel je je niet gelukkig en voldaan, alsof de kers op de slagroomtaart ontbreekt

 

Resultaat van Healing & reading behandeling:

Ontspanning
Inspiratie
Inzichten
Motivatie
In je gevoel zijn en hierop vertrouwen
Uit je comfortzone komen zonder angst

Na enkele behandelingen voel je je sterker en steviger in je schoenen staan, je krijgt inspiratie en inzichten en kan daardoor veel meer aan, je wordt rustiger in je hoofd, er verschijnen minder grote beren op jouw pad waardoor je je vrijer en in harmonie met jezelf voelt, zonder angst of goedkeuringen die je van anderen nodig hebt. Je straalt liefdevolle energie uit en dat komt ook weer terug naar je toe.

 

Algemene informatie over Healing & Reading behandeling:

Tijdens een healing behandeling zijn verschillende reacties mogelijk. Een slaperig gevoel, ontspanning, kou, komen er emoties los welke je onbewust hebt onderdrukt of er gebeurt niets.

Drink na de behandeling veel water of cafeïnevrije dranken, zodat alle losgemaakte afvalstoffen wegspoelen. Je kunt je in eerste instantie wat minder prettig voelen of juist heel energiek. Beide is een goed teken, niets is goed of fout. Je lichaam is bezig zichzelf te reinigen en dit gevoel gaat na korte tijd weer voorbij. Na een tijdje voel je dat je energie weer terug is. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klachten en/of de behoefte, wel is het aan te raden om deze behandelingen een aantal keer te herhalen om nog diepere blokkades los te laten. Het lichaam heeft tijd nodig om zichzelf van oude patronen te ontdoen en daardoor worden sommige blokkades worden niet gelijk bij de eerste keer opgeheven.

Healing behandeling gaat door kleding heen, het is dan ook beter om  gemakkelijk zittende kleding te dragen. Alleen schoenen moeten uit en eventueel een bril en of horloge moeten af  tijdens de behandeling. 

Een Healing en reading behandeling duurt anderhalf uur en kost €75,-.

Heb je het gevoel dat je ondersteuning kan gebruiken? Meld je hier aan en kom in je kracht staan.

 

 

Wat is Reiki Healing?

Reiki healing wordt via de Reiki master doorgegeven aan degene die wordt behandeld doormiddel van handoplegging. Het is energie vanuit de Bron. Een Reiki healer is als het ware een ‘doorgeefluik’ van universele energie, het is dus niet de energie van de healer zelf die je ontvangt.

Gun jezelf een Healing en reading behandeling zonder dat jij weer in al jouw oude pijnen moet zitten om je weer gelukkig te voelen en zijn.