Onlive
Healing & Reading behandeling

Wat is het voordeel van een onlive Healing & Reading behandeling?

  • Je hoeft niet naar mij toe te komen
  • Je bent lekker in je eigen vertrouwde omgeving
  • Het scheelt je tijd en geld

Waarom zou je een Healing willen?

Je bent er klaar mee om anderen continue te pleasen
Je wil niet meer over jouw grenzen geen gaan
Je bent er voor klaar om te horen waar jouw blokkades zijn en wil daarmee aan de slag gaan
Je bent klaar met jouw zelfmedelijden en je wil aan jezelf werken
Je wil je weer gelukkig voelen, zonder zorgen
Je wil uit je comfortzone stappen zonder je angstig te voelen
Je bent klaar om jouw leven te veranderen naar een prachtige, gezellige en liefdevol leven
Je wil jouw gevoel durven vertrouwen zodat je in jouw eigen kracht kan staan
Je wil nu voor jezelf kiezen zonder je schuldig naar anderen te voelen

Herken jij je in twee of meerdere stellingen?
Dan is het tijd om nu voor jezelf te kiezen en verder te lezen!

Wat houdt een Healing behandeling in?

Door verschillende gebeurtenissen in jouw leven ontstaan er blokkades. Door het vasthouden aan deze nare ervaringen, beperk jij jezelf om te zijn wie jij bent en wat jij het liefst zou willen doen in jouw leven. Hoe meer nare gebeurtenissen jij mee maakt, hoe meer jij deze nare ervaringen onbewust in opslaat. Hierdoor groeit jouw angst voor de meest uiteenlopende dingen en daarbij kunnen er lichamelijke problemen ontstaan doordat jij jouw controle wilt blijven behouden.

Je huis is verbouwd, nieuwe auto en nog steeds voel jij je ongelukkig. Je partner en kinderen genieten, dat maakt je blij en je geniet voor hun, maar waarom voel je je nu nog steeds zo ongelukkig? Wat belemmert je nu nog om je gelukkig te voelen?

Zie jezelf als een rivier, bij elke nare gebeurtenissen worden hoopjes met zand in jouw rivier gegooid. Op een gegeven moment is er zoveel zand in jouw rivier waardoor jouw rivier niet meer met passie en in liefde stroomt. Het water wordt troebel en stroomt traag en kronkelig.
Tijdens mijn Healing behandeling zorg ik ervoor dat de oorzaken van de “zandhoopjes” gezien, gehoord en opgehelderd worden waardoor jouw blokkades verdwijnen en jouw “rivier” weer met volle passie en positieve energie gaat stromen.

Van origine ben ik Reiki Master en heb me gespecialiseerd in blokkades. Daarnaast ben ik ook gespecialiseerd in o.a. Quantum Touch, Reiki Shamballa, Reikimediamiek, magnetiseren en chakra healing.
Deze diverse specialisaties gebruik ik direct op moment dat een blokkade dat nodig heeft om te helen. Samen met m’n gids, via mijn hogere bewustzijn en jouw onderbewustzijn lossen wij laagje voor laagje jouw blokkades op.

Ook ondersteunt mijn diverse healing methode jou bij het loslaten van jouw emotionele problemen waardoor jouw energiesysteem weer in balans komt en je blokkadevrij zal zijn. Hierdoor voel je je vrij, compleet en krijg je inzichten in jezelf.

Wat houdt een Reading behandeling in?

Na elke Healing behandeling geef ik een reading, hierin bespreek ik wat ik heb gezien en gevoeld heb en wat ik met je “innerlijke ik”, ook wel je “onderbewustzijn” genoemd, heb besproken en gedaan om jouw blokkades te helen.

Zo heeft elke chakra een eigen thema en elk hun eigen verhaal te vertellen. Tijdens de Reading zal het verhaal van jouw chakra opmerkzaam en herkenbaar zijn in jouw dagelijks leven.

Wat houdt een onlive Healing en Reading in?

Online geef ik je een Healing behandeling. Het mag op een afgesproken tijd maar dat hoeft niet. Meestal zodra iemand zich aanmeldt, krijg ik al heel veel door en is het voor mij het beste om dan even te gaan zitten, intunen en de Healing zo snel mogelijk aan je te geven.

We hebben een datum en tijd afgesproken om online samen te zitten. Tijdens deze online sessie via Skype of WhatsApp video bellen vertel ik aan jou wat ik zoal gezien, gevoeld en gedaan heb tijdens de Healing. Na dit besproken te hebben geef ik je handvatten, tips en of huiswerk mee.

Voor wie is dit bedoeld:

Voor jou, je wil aan jezelf werken of je werkt al aan jezelf en je wil meer verbinding met jezelf. Je wilt je vrij voelen, in verbinding met jezelf zijn. Dat wat jou nu blokkeert mag nu eindelijk doorbroken worden, de touwtjes die je nu strak in handen hebt mogen worden losgelaten en hierdoor laat je ook je oude patronen los. Je leeft je leven die voor jou goed voelt, zonder je schuldig naar anderen te voelen, wetende dat je makkelijk over negatieve gebeurtenissen heen kan stappen. Je voelt dat je het waard bent om te zijn wie je bent, je accepteert jezelf en anderen om wie ze zijn. Je bent tenslotte in verbinding met jezelf.

Resultaat van Healing & reading behandeling:

In je gevoel zijn en hierop durven vertrouwen.
Inspiratievol
vrij gevoel
Inzichten in wie je bent, wat je te doen staat, gevoel van compleet zijn.
Motivatie om te ondernemen waar je gelukkig van wordt.
Uit je comfortzone komen zonder angst.
Liefdevol voor jezelf zijn.
Evenwichtige mensen om je heen hebben die resoneren met jouw proces en verandering.

Je bent het waard!

Algemene informatie over Healing & Reading behandeling:

Tijdens een healing behandeling zijn verschillende reacties mogelijk. Een slaperig gevoel, ontspanning, kou, komen er emoties los welke je onbewust hebt onderdrukt of er gebeurt niets. Vaak duurt dit een dag tot een aantal dagen, daarna voel je de verandering.

Drink na de behandeling veel water of cafeïnevrije dranken, zodat alle losgemaakte afvalstoffen wegspoelen. Je kunt je in eerste instantie wat minder prettig voelen of juist heel energiek. Beide is een goed teken, niets is goed of fout. Je lichaam is bezig zichzelf te reinigen en dit gevoel gaat na korte tijd weer voorbij. Na een tijdje voel je dat je energie weer terug is. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klachten en/of de behoefte, wel is het aan te raden om deze behandelingen een aantal keer te herhalen om nog diepere blokkades los te laten. Het lichaam heeft tijd nodig om zichzelf van oude patronen te ontdoen en daardoor worden sommige blokkades worden niet gelijk bij de eerste keer opgeheven.

Een online Healing duurt een half uur tot driekwartier. Dit doe ik voor we online hebben afgesproken. Als je wilt kan ik de Healing doen op een afgesproken dag en tijdstip. De live Reading behandeling duurt een uur. Een live Healing & Reading in mijn praktijk duurt ruim anderhalf uur. Zowel een live als online Healing & Reading behandeling kost bij elkaar €75,-.

Heb je het gevoel dat je ondersteuning kan gebruiken?  Klik hier en maak een afspraak zodat je je weer vrij en gelukkig voelt en kan genieten van alle positieve veranderingen in je leven.

Wat is Reiki Healing?

Reiki healing wordt via de Reiki master doorgegeven aan degene die wordt behandeld door middel van handoplegging. Het is energie vanuit de Bron. Een Reiki healer is als het ware een ‘doorgeefluik’ van universele energie, het is dus niet de energie van de healer zelf die je ontvangt.

Breng eenheid en harmonie in je leven.

Gun jezelf een Healing en Reading behandeling waardoor je je vrij, compleet en in verbinding met jezelf zal voelen.