Healing & Reading

Onlive Healing & Reading behandeling

 

Wat is het voordeel van een onlive Healing & Reading behandeling?

  • Je bent lekker in je eigen vertrouwde omgeving
  • Het scheelt je rijtijd en geld

Waarom wil je een Healing ontvangen?

Je wilt niet meer over jouw grenzen geen gaan
Je wilt ’s ochtends zorgeloos wakker worden
Je wilt uit je comfortzone stappen
Je wilt jouw gevoel durven vertrouwen
Je wilt nu voor jezelf kiezen zonder dat anderen dan boos op je worden
Je bent klaar met je ongelukkig, angstig of schuldig te voelen
Je bent klaar om te horen waar jouw blokkades zijn om aan jezelf te kunnen werken
Je bent klaar om jouw leven te veranderen naar een prachtige, gezellige en liefdevol leven

Herken jij je in twee of meerdere stellingen?
Dan is het tijd om nu voor jezelf te kiezen en verder te lezen!

Wat houdt een Healing behandeling in?

Door verschillende gebeurtenissen in jouw leven ontstaan er blokkades. Door het vasthouden aan deze nare ervaringen, beperk jij jezelf om te zijn wie jij bent, je past je aan. Dat wat jij het liefst zou willen doen in jouw leven gebeurd steeds minder. De nare gebeurtenissen en ervaringen maak je steeds meer mee en sla je onbewust op. Hierdoor groeit jouw angst voor de meest uiteenlopende dingen en ontstaan er lichamelijke klachten. Opgeven voelt als falen, je wilt de controle blijven behouden. Je weet inmiddels dat dat schijn-hoop en schijnveiligheid geeft.

Je huis is verbouwd, nieuwe auto en nog steeds voel jij je ongelukkig. Je partner en kinderen genieten, dat maakt je blij en je geniet voor hun, maar waarom voel je je nu nog steeds zo ongelukkig? Wat belemmert je nu nog om je gelukkig te voelen?

Zie jezelf als een rivier, bij elke nare gebeurtenissen worden hoopjes met zand in jouw rivier gegooid. Op een gegeven moment is er zoveel zand in jouw rivier waardoor jouw rivier niet meer met passie en in liefde stroomt. Het water wordt troebel en stroomt traag en kronkelig.
Tijdens mijn Healing behandeling zorg ik ervoor dat de oorzaken van de “zandhoopjes” gezien, gehoord en opgehelderd worden waardoor jouw blokkades verdwijnen en jouw “rivier” weer met volle passie en positieve energie gaat stromen.

Van origine ben ik Reiki Master en heb me gespecialiseerd in blokkades. Daarnaast ben ik ook gespecialiseerd in o.a. Quantum Touch, Reiki Shamballa, Reikimediamiek, magnetiseren en chakra healing. Deze diverse specialisaties gebruik ik direct op moment dat dit nodig heeft om te helen. Samen met mijn gids, mijn hogere bewustzijn en jouw onderbewustzijn lossen wij laagje voor laagje jouw blokkades op.

Ook ondersteunt mijn diverse healing methode jou bij het loslaten van jouw emotionele problemen waardoor jouw energiesysteem weer in balans komt en je blokkadevrij zal zijn. Hierdoor voel je je gelukkig, compleet en krijg je inzichten in jezelf.

Wat houdt een Reading behandeling in?

Na elke Healing behandeling geef ik een reading, hierin bespreek ik wat ik heb gezien en gevoeld heb en wat ik met je “innerlijke ik”, ook wel je “onderbewustzijn” genoemd, heb besproken en gedaan om jouw blokkades te helen.

Zo heeft elke chakra een eigen thema en elk hun eigen verhaal te vertellen. Dit zal heel herkenbaar zijn in jouw dagelijks leven en dat heelt jouw blokkades.

Wat houdt een onlive Healing en Reading in?

We hebben een datum en tijd afgesproken om online samen te zitten. Tijdens deze online sessie via Skype of andere mogelijkheid vertel ik aan jou wat ik zoal gezien, gevoeld en gedaan heb tijdens de Healing. Na dit besproken te hebben geef ik je handvatten, tips en of huiswerk mee.

De Healing mag op een afgesproken tijd maar dat hoeft niet. Meestal zodra iemand zich aanmeldt, krijg ik al heel veel door en is het voor mij het beste om dan even te gaan zitten, intunen en de Healing op afstand aan je te geven.

Voor wie is dit bedoeld:

Voor jou, je wil aan jezelf werken of je werkt al aan jezelf en je wil meer verbinding met jezelf. Je wilt je vrij voelen, in verbinding met jezelf zijn. Dat wat jou nu blokkeert mag eindelijk doorbroken worden. Oude patronen laat je los, je ziet in dat die je nu tegenwerken. Je leeft je leven die voor jou goed voelt, zonder je schuldig gevoel. Je voelt dat je het waard bent om te zijn wie je bent, je accepteert jezelf en anderen om wie ze zijn. Je bent tenslotte in verbinding met jezelf.

Resultaat van Healing & reading behandeling:

Durven vertrouwen op je gevoel
Inspiraties ontvangen en uiten
vrij gevoel ervaren
Weten wie je bent en wat je mag gaan doen
Motivatie om te ondernemen waar je gelukkig van wordt
Met plezier uit je comfortzone komen
Liefdevol voor jezelf zijn
Mensen om je heen hebben die resoneren met wie jij bent

 

Je bent het waard!

Algemene informatie over Healing & Reading behandeling:

Tijdens een healing behandeling zijn verschillende reacties mogelijk. Een slaperig gevoel, ontspanning, kou, komen er emoties los welke je onbewust hebt onderdrukt of er gebeurt niets. Vaak duurt dit hooguit een paar dagen, daarna voel je de verandering. Je lichaam is bezig zichzelf te reinigen en dit gevoel gaat na korte tijd weer voorbij.

Drink na de behandeling veel water of cafeïnevrije dranken, zodat alle losgemaakte afvalstoffen wegspoelen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van je behoefte, bij meerdere behandelingen worden nog diepere blokkades losgelaten. Het lichaam heeft tijd nodig om zichzelf van oude patronen te ontdoen en daardoor worden sommige blokkades worden niet gelijk bij de eerste keer opgeheven, dat is vaak ook te heftig voor het ego-denken.

 

Breng eenheid en harmonie in je leven.

 

Een online Healing duurt driekwartier. Dit doe ik voor we een datum voor de Reading hebben afgesproken. Als je wilt kan ik de Healing op een afgesproken dag en tijdstip doen. Live Reading behandeling duurt een uur.
Healing & Reading behandeling in mijn praktijk duurt ruim anderhalf uur. Zowel een live als online Healing & Reading behandeling kost bij elkaar €75,-.

Wil je je weer gelukkig voelen?  Klik hier en maak een afspraak zodat je je weer gelukkig voelt. Je bent dit waard!

Wat is Reiki Healing?

Reiki healing wordt via de Reiki master doorgegeven aan degene die wordt behandeld door middel van handoplegging. Een Reiki-healer is als het ware een ‘doorgeefluik’ van universele energie. Het is energie vanuit de Bron en niet de energie van de Reiki-healer die je ontvangt.

Gun jezelf een Healing en Reading behandeling waardoor je je gelukkig, compleet en in verbinding met jezelf zal voelen.