Healing & Reading behandeling

 

Waarom zou je naar mij komen?

Je bent er klaar mee om anderen continue te pleasen
Je wil niet meer over jouw grenzen geen gaan
Je bent er voor klaar om te horen waar jouw blokkades zijn en wil daarmee aan de slag gaan
Je bent klaar met jouw zelfmedelijden en je wil aan jezelf werken
Je wil nu voor jezelf gaan kiezen
Je wil je weer gelukkig voelen, zonder zorgen
Je wil uit je comfortzone stappen en je angsten durven omarmen
Je bent klaar om jouw leven te verandering
Je wil jouw gevoel durven vertrouwen zodat je in jouw eigen kracht komt te staan
Je wil liefde voor jezelf voelen zonder je schuldig naar anderen te voelen

 

Wat houdt een Healing behandeling in?

Door verschillende gebeurtenissen in jouw leven ontstaan er blokkades. Door het vasthouden aan deze nare ervaringen, beperk jij jezelf om te zijn wie jij bent en wat jij het liefst zou willen doen in jouw leven. Hoe meer nare gebeurtenissen jij mee maakt, hoe meer jij deze nare ervaringen onbewust in opslaat. Hierdoor groeit jouw angst voor de meest uiteenlopende dingen en daarbij kunnen er lichamelijke problemen ontstaan doordat jij jouw controle wilt blijven behouden.

Je huis is verbouwd, nieuwe auto en nog steeds voel jij je ongelukkig. Je partner en kinderen genieten, dat maakt je blij en je geniet voor hun, maar waarom voel je je nu nog steeds zo ongelukkig? Wat belemmert je nu nog om je gelukkig te voelen?

Zie jezelf als een rivier, bij elke nare gebeurtenissen worden hoopjes met zand in jouw rivier gegooid. Op een gegeven moment is er zoveel zand in jouw rivier waardoor jouw rivier niet meer met passie en in liefde stroomt. Het water wordt troebel en stroomt traag en kronkelig.
Tijdens mijn Healing behandeling zorg ik ervoor dat de oorzaken van de “zandhoopjes” gezien, gehoord en opgehelderd worden waardoor jouw blokkades verdwijnen en jouw “rivier” weer met volle passie en positieve energie gaat stromen.

Van origine ben ik Reiki Master en heb me gespecialiseerd in de chakra blokkades. Daarnaast ben ik ook gespecialiseerd in o.a. Quantum Touch, Reiki Shamballa, Reikimediamiek, magnetiseren.
Deze diverse specialisaties gebruik ik direct op moment dat een blokkade dat nodig heeft om te helen. Samen met m’n gids, via mijn hogere bewustzijn en jouw onderbewustzijn lossen wij laagje voor laagje jouw blokkades op.

Klik hier voor meer informatie over mij.

Ook ondersteunt mijn diverse methode jou bij het loslaten van jouw emotionele problemen waardoor jouw energiesysteem weer in balans komt en je chakra’s blokkadevrij zijn. Hierdoor voel je je helder, luister je beter naar jouw eigen gevoel en jouw persoonlijke ontwikkelingen zullen beter stromen.

Klik hier om een afspraak te maken.

 

Wat houdt een Reading behandeling in?

Na elke Healing behandeling geef ik een reading, hierin bespreek ik wat ik heb gezien en gevoeld heb en wat ik met je “innerlijke ik”, ook wel je “onderbewustzijn” genoemd, heb besproken en gedaan om jouw blokkades te los te laten.

Zo heeft elke chakra een eigen thema en elk hun eigen verhaal te vertellen. Tijdens de Reading zal het verhaal van jouw chakra opmerkzaam en herkenbaar zijn in jouw dagelijks leven.

 

Klik hier om nu een behandeling af te spreken.

 

Waar helpt een healing & Reading behandeling voor:

 • Stress
 • Burn-/ bore- out
 • Depressie
 • Dwangstoornissen
 • Doen wat anderen van je verwachten
 • Alle vormen van angsten
 • Zwaar leven
 • Moe
 • Bewustwording van jezelf
 • Aanpassen naar wat andere van je willen en verlangen 
 • Je eigen weg en mening niet durven uiten
 • Onzeker over jezelf zijn
 • Relatie problemen
 • Onrustig voelen
 • Vaak verdrietig voelen
 • Last van faalangsten
 • Oude emoties en oude overtuigingen niet durven loslaten
 • Een niet voldaan gevoel hebben; je hebt alles, een goede baan, huis, gezin, maar toch voel je je niet gelukkig en voldaan, alsof de kers op de slagroomtaart ontbreekt

 

Resultaat van Healing & reading behandeling:

Ontspanning
Inspiratie
Inzichten
Motivatie
Energie
In je gevoel zijn en hierop durven vertrouwen
Uit je comfortzone komen zonder angst
Liefdevol voor jezelf zijn

 

Na enkele behandelingen voel je je sterker en steviger in je schoenen staan, je krijgt inspiratie en inzichten en kan daardoor veel meer aan. Het is rustiger in je hoofd, er verschijnen minder grote beren op je levenspad waardoor je je vrijer en in harmonie met jezelf voelt. Zonder angst of goedkeuringen die je van anderen nodig hebt. Je straalt liefdevolle energie uit en dat komt ook weer terug naar je toe.

Klik hier om een afspraak te maken, je bent het waard!

 

Algemene informatie over Healing & Reading behandeling:

Tijdens een healing behandeling zijn verschillende reacties mogelijk. Een slaperig gevoel, ontspanning, kou, komen er emoties los welke je onbewust hebt onderdrukt of er gebeurt niets.

Drink na de behandeling veel water of cafeïnevrije dranken, zodat alle losgemaakte afvalstoffen wegspoelen. Je kunt je in eerste instantie wat minder prettig voelen of juist heel energiek. Beide is een goed teken, niets is goed of fout. Je lichaam is bezig zichzelf te reinigen en dit gevoel gaat na korte tijd weer voorbij. Na een tijdje voel je dat je energie weer terug is. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klachten en/of de behoefte, wel is het aan te raden om deze behandelingen een aantal keer te herhalen om nog diepere blokkades los te laten. Het lichaam heeft tijd nodig om zichzelf van oude patronen te ontdoen en daardoor worden sommige blokkades worden niet gelijk bij de eerste keer opgeheven.

Healing behandeling gaat door kleding heen, het is dan ook beter om  gemakkelijk zittende kleding te dragen. Alleen schoenen moeten uit en eventueel een bril en of horloge moeten af  tijdens de behandeling. 

Een Healing en reading behandeling duurt ruim anderhalf uur en kost €75,-.

Let op; vanaf maandag 12 augustus is de praktijk van Purple Flow in Landgraaf en om dat te vieren krijg je eenmalig 40% korting op de Healing & Reading behandeling! Zie hier voor meer informatie.

 

Heb je het gevoel dat je ondersteuning kan gebruiken?  Klik hier en leer liefdevol je eigen intuïtie te voelen en gebruiken.

 

 

Wat is Reiki Healing?

Reiki healing wordt via de Reiki master doorgegeven aan degene die wordt behandeld doormiddel van handoplegging. Het is energie vanuit de Bron. Een Reiki healer is als het ware een ‘doorgeefluik’ van universele energie, het is dus niet de energie van de healer zelf die je ontvangt.

Breng eenheid en harmonie in je leven.💖

 

Gun jezelf een Healing en reading behandeling zonder dat je in al jouw oude pijnen en verdriet moet zitten om je gelukkig te laten voelen.