Online workshop

Loslaten van Emoties

Online workshop Loslaten van Emoties

Leer jouw emoties kennen en aanvaarden om nog meer in verbinding met jezelf te zijn.  

 

Eetstoornissen, dwangneurose, smetvrees, overgevoelig voor harde geluiden, ik leed overal aan en zocht oplossingen buiten mezelf in gezondheidspillen, gezellige afleiding en vooral erkenning van anderen. Daarbij liet ik me vaak mee slepen door de emoties van anderen, wat ze van me zouden vinden en of ik het wel goed deed in hun ogen, met gevolg dat ik daarna doodmoe was en uren, zo niet dagen, nodig had om bij te komen. Hard zijn voor mezelf en super aardig voor anderen was mijn verhaal, mijn overtuigingen, die zich bleef herhalen en daardoor werkelijkheid voor mij was geworden. Als iemand boos op me was, dan was ik pisnijdig op mezelf, ik was tenslotte degene die het niet voor elkaar had gekregen dat de ander mij niet de hele tijd aardig vond.

Met de verschillende therapieën en cursussen, die ik gedaan had, ruilde ik mijn ene angst in voor afleiding of vluchten voor de andere angst. Zo leek het jarenlang goed met mij te gaan, aan de oppervlakte. Als een soort vlinder dwarrelde ik van het ene naar het andere om me maar gelukkig te proberen te voelen. Telkens als ik me weer stom, dom of niet goed genoeg voelde zocht ik afleiding bij mijn vriendinnen, iets leuks plannen om te doen, heel veel chocola eten, iets nieuws kopen voor mezelf of in mijn woning, verhuizen, nieuwe partner, nieuwe opleiding volgen, enz enz.. Tot ik mijn rot gevoel niet meer kon onderdrukken met allerlei afleidingen en vluchtpogingen. Wat ik ook probeerde, het rot gevoel bleef als een boemerang keihard terugkomen.

 
Mijn emoties duwde ik als een bal onderwater, hoe hard ik de ballen ook terug in het water duwde, ze bleven steeds maar naar boven komen.

 

Ik ging toen op onderzoek en leerde dat al mijn emoties eigenlijk lagen van zelfbescherming zijn om maar niet te worden gezien of afgewezen. Angst speelde daarom ook een enorme grote rol in mijn leven, want stel je voor dat mijn ware zelf tevoorschijn komt en niemand mij meer aardig vindt of aandacht geeft! Wie ben ik als al mijn emoties me niet meer blokkeren om te doen, zijn en zeggen wat en hoe ik me voel?

Het lijkt zo makkelijk om emoties te accepteren, zien en naar luisteren. De vraag is dan ook, waarom zou je emoties aanpakken als ze jou een rot gevoel geven? En wat is het doel van al die emoties die je hoofd op hol laat gaan? Wat voor een signaal willen jouw emoties je geven?

 

Loslaten van emoties is niet de emoties weggooien, het betekend dat je jouw emoties bewust toelaat en naar leert luisteren. Het is de kunst om jouw emoties te zien en accepteren wat ze je te vertellen hebben. Dat leer je in deze online workshop Loslaten van Emoties.

Wat zijn de kosten van de online workshop Loslaten van Emoties?

 

Het is mijn missie dat iedereen leert hoe om te gaan met diens eigen emoties.

Wat nou als jij jouw emoties gaat ervaren als vrienden i.p.v. jouw vijanden?

Wat is hier zo erg aan?

Wat zal er dan veranderen of gebeuren?

In deze online workshop leer je dat jouw emoties iets te vertellen hebben, gezien en gehoord willen worden zonder moeite of langdurig gedoe!

Daarom heb ik besloten dat deze workshop voor iedereen toegankelijk moet zijn en kost deze online workshop €27,-.

Daarbij krijg je t.w.v. €55,- een mp3 waarin ik stap voor stap de methode met je samen doe. Dit kan je gebruiken als je hulp nodig hebt en geen zin hebt om de video te opnieuw te bekijken. Oortjes in en luisteren maar!

Ook krijg je een gratis bonus video t.w.v. €195! In deze aflevering leer je de beste manier om in verbinding met jezelf te zijn door de bron van jouw gecreëerde ego-gedachten om te buigen en los te laten.

Pak deze kans!

Je krijgt nu vijf video’s te zien wanneer het jou uit komt! Om je nog meer vertrouwen te geven, krijg je daarnaast ook diverse pdf’s om eventueel naast je te houden tijdens het oefenen van de technieken. En een mp3 waarin ik je stap voor stap mee neem door al jouw lagen van emoties en of lichamelijke sensaties. En de bonus video met de ultieme methode om de basis van jezelf te veranderen waardoor alles in jouw leven zal gaan veranderen! Dit alles is veel meer dan een middag workshop op locatie.

Leer op een simpele manier naar jouw emoties te kijken, aanvaarden en accepteren om liefdevol en zelfverzekerd jouw gewenste leven te kunnen leven.

“Je hebt gedachten maar bent ze niet.”

 

Waarom is het zo moeilijk om aan iets vast te houden iets wat niet goed voor je voelt?

Deze vraag wordt me vaak gevraagd. Jaren geleden heb ik een bijzondere techniek geleerd hoe je kan kijken naar emoties. Voor mijn gevoel miste ik iets. Na heel veel zelfonderzoek ben ik er achter gekomen dat emoties nooit echt weg gaan, wel is het zo dat als je jouw emoties toelaat, ziet, hoort en accepteert dat ze je met rust laten! Toen ik dit eindelijk wist heb aanpassingen in de Loslaten van Emoties techniek gecreëerd. Van cliënten krijg ik vaak te horen krijg dat zij zich nu rustiger, zen in hun hoofd voelen, minder angsten voelen en positieve wendingen in hun leven ervaren.

Deze workshop kan je omschrijven als een makkelijk te leren techniek die je op elk moment van de dag kan toepassen om jouw negatieve gevoelens en negatieve gedachten, die je op dit moment hebt, direct kan loslaten. Je gaat niet terug naar het verleden om die emoties aan te pakken, dat creëert angst en dan blokkeer je juist je spirituele ontwikkeling. De Loslaten van Emoties techniek is een methode om jezelf tegen te komen en op een simpele manier jezelf te bevrijden van emoties uit het verleden die je nu, in het heden, belemmeren. Een ander groot voordeel van deze online workshop is dat je de techniek thuis leert, in jouw vertrouwde omgeving, je leert hoe je jouw achterliggende oorzaken zelf aanpakt en je weet hoe je dit altijd en overal kan toepassen.

Hoe meer je jouw oud verdriet en oude overtuigingen, die jouw leven nu saboteren, los laat door deze Loslaten van Emoties techniek frequent te gebruiken, hoe meer je jezelf weer in balans voelt en dat uitstraalt.

 

In deze online workshop leer je hoe je naar jouw emoties kan luisteren zonder de angst dat deze jouw vijanden zijn.

 

Waarom is de online workshop Loslaten van Emoties een succes?

Omdat jij jouw eigen klachten, jouw rot emoties, allemaal zelf opruimt!
Door het loslaten van je negatieve emoties die je nu belemmeren om je gelukkig te voelen en je leven te leven die voor jou goed voelt, verander niet alleen jij, maar ook je omgeving. Je wordt en voelt je rustiger, ontspannen en krijgt meer inspiratie. De meeste klachten die je nu hebt, zijn jouw verborgen emoties en onbewuste negatieve overtuigingen. Door het leren van deze eenvoudige Loslaten van Emoties techniek is het mogelijk om dat deel van jouw klacht of probleem los te laten. Tijdens de online workshop Loslaten van Emoties gaan we stap voor stap naar de bron en laten daar alle bijkomende emoties op zachte wijze los. Alleen jij kijkt, onderzoekt en ervaart jouw emoties zodat je daarna rustig, vrij, liefdevol voelt en vertrouwen in jezelf krijgt. Zo ontstaat er bij jou persoonlijke groei, opluchting, vrijheid en succes.

Denk eraan, in deze online workshop Loslaten ven Emoties ga je met jezelf aan de slag, ik geef je hooguit handvatten en begeleiding.

Breng eenheid en harmonie in je leven.