Online workshop

Loslaten van Emoties

Online workshop Loslaten van Emoties

 

Leer negatieve emoties en oude overtuigingen los te laten zonder dat je naar het verleden moet.

 

Eetstoornissen, dwangneurose, smetvrees, overgevoelig voor harde geluiden, ik leed overal aan en zocht oplossingen buiten mezelf in gezondheidspillen, gezellige afleiding en vooral erkenning van anderen. Daarbij liet ik me vaak mee slepen door de emoties van anderen, wat ze van me zouden vinden, met gevolg dat ik daarna doodmoe was en uren, zo niet dagen, nodig had om bij te komen. Met de verschillende therapieën en cursussen, die ik gedaan had, ruilde ik mijn ene angst in voor afleiding of vluchten voor het ander. Zo leek het jarenlang goed met mij te gaan, aan de oppervlakte. Tot ik mijn rot gevoel niet meer kon onderdrukken met allerlei afleidingen en vluchtpogingen. Wat ik ook probeerde, het rot gevoel bleef als een boemerang keihard terugkomen.

 

Mijn emoties duwde ik als een bal onderwater, hoe hard ik de ballen ook terug in het water duwde, ze bleven naar boven komen.

 

Ik ging toen op onderzoek en leerde dat al mijn emoties eigenlijk lagen zijn van zelfbescherming om maar niet te worden afgewezen. Angst speelde daarom ook een enorme grote rol in mijn leven, want stel je voor dat mijn ware zelf tevoorschijn komt en niemand mij meer aardig vindt of aandacht geeft! Wie ben ik als al mijn emoties me niet meer blokkeren om te doen, zijn en zeggen wat en hoe ik me voel?

Het lijkt altijd zo makkelijk om emoties aan te pakken. De vraag is dan ook, waarom zou je emoties aanpakken als ze jou een rot gevoel geven? En wat is het doel van al die emoties? Wat voor een signaal willen ze geven?

Leer luisteren naar je emoties en laat ze dan pas los, dat leer je in deze online workshop Loslaten van Emoties.

Praktische details over de online workshop Loslaten van Emoties

 

De workshop kost 45 euro inclusief btw.

Je krijgt vier video’s te zien op verschillende dagen. Om je nog meer vertrouwen te geven, krijg je daarnaast ook diverse pdf’s om eventueel naast je te houden tijdens het oefenen van de technieken.

Zeker in het begin is het fijn om de video’s vaak terug te kijken. Daarom zijn de lessen een maand lang na eerste dag van aanmelding te zien! Dit is veel meer dan de workshop in een middag te volgen en zo krijg je de techniek Loslaten van Emoties goed onder de knie.

“Je hebt gedachten maar bent ze niet.”

 

Waarom is vasthouden aan iets wat niet goed voor je voelt zo moeilijk om los te laten?

Deze vraag wordt me vaak gevraagd. Jaren geleden heb ik een bijzondere techniek geleerd hoe je kan kijken naar emoties. Voor mijn gevoel miste ik iets, ik wilde de emoties loslaten. Na heel veel zelfonderzoek heb ik de Loslaten van Emoties techniek gecreëerd. Door mijn aanpassingen in de techniek krijg ik vaak van cliënten te horen dat zij zich nu rustiger in hun hoofd voelen, minder angsten voelen en positieve wendingen in hun leven ervaren.

Deze workshop kan je omschrijven als een makkelijk te leren techniek die je op elk moment van de dag kan toepassen om jouw negatieve gevoelens en negatieve gedachten, die je op dit moment hebt, direct kan loslaten. Je gaat niet terug naar het verleden om die emoties aan te pakken, dat creëert angst en dan blokkeer je juist je ontwikkeling. De Loslaten van Emoties techniek is een methode om jezelf op een simpele manier te bevrijden van emoties uit het verleden die je nu, in het heden, belemmeren. Een ander groot voordeel van deze online workshop is dat je de techniek thuis leert, in jouw vertrouwde omgeving, en gelijk leert hoe je jouw achterliggende oorzaken zelf aanpakt en weet hoe je dit altijd en overal kan toepassen.

Hoe meer je jouw oud verdriet en oude overtuigingen, die jouw leven nu saboteren, los laat door deze Loslaten van Emoties techniek frequent te gebruiken, hoe meer je jezelf weer in balans voelt en dat uitstraalt.

 

In deze online workshop leer je hoe je naar jouw emoties kan luisteren zonder de angst dat deze jouw vijanden zijn.

 

Waar dient deze methode o.a. voor?

  • Stress
  • Burn-out
  • Depressie
  • Dwangstoornissen
  • Aantrekken wat anderen van je vinden
  • Over je grenzen heen gaan om anderen te pleasen
  • Alle vormen van angsten
  • Onzeker over jezelf
  • Relatie problemen

 

Waarom is de online workshop Loslaten van Emoties een succes?

Omdat jij jouw eigen klachten zelf opruimt!
Door het loslaten van je negatieve emoties die je nu belemmeren om je gelukkig te voelen en je leven te leven die voor jou goed voelt, verander niet alleen jij, maar ook je omgeving. Je wordt en voelt je rustiger, ontspannen en krijgt meer inspiratie. De meeste klachten die je nu hebt, zijn jouw verborgen emoties en onbewuste negatieve overtuigingen. Door het leren van deze eenvoudige Loslaten van Emoties techniek is het mogelijk om dat deel van jouw klacht of probleem los te laten. Tijdens de online workshop Loslaten van Emoties gaan we stap voor stap naar de bron en laten daar alle bijkomende emoties op zachte wijze los. Alleen jij kijkt, onderzoekt en laat los zodat je daarna rustig, vrij, liefdevol voelt en vertrouwen in jezelf krijgt.
Zo ontstaat er bij jou persoonlijke groei, opluchting en succes.

Breng eenheid en harmonie in je leven.