Online workshop

Loslaten van Emoties

Online workshop Loslaten van Emoties

Leer negatieve emoties en oude overtuigingen los te laten zonder dat je naar het verleden moet.

 

Eetstoornissen, dwangneurose, smetvrees, ik leed overal aan en zocht oplossingen buiten mezelf in gezondheidspillen, gezellige afleiding en erkenning van anderen. Met de verschillende therapieën en cursussen, die ik gedaan had, ruilde ik mijn ene angst in voor afleiding of vluchten voor het ander. Zo leek het jarenlang met mij goed te gaan aan de oppervlakte. Tot ik mijn rot gevoel niet meer kon onderdrukken met allerlei afleidingen en vluchtpogingen. Het rot gevoel bleef als een boemerang terugkomen.

De emoties bleven maar naar boven drijven, hoe hard ik ze ook naar beneden duwden.

Ik leerde dat al mijn emoties eigenlijk lagen zijn van zelfbescherming om maar niet te worden afgewezen. Angst speelt daarom namelijk ook een enorme grote rol in dit leven, want stel je voor dat mijn ware zelf tevoorschijn komt! Wie ben ik als al mijn emoties me niet meer blokkeren om te doen, zijn en zeggen wat en hoe ik me voel?

Het lijkt altijd zo makkelijk om emoties aan te pakken. De vraag is dan ook, waarom zou je emoties aanpakken als ze jou alleen een signaal willen geven?

Leer luisteren naar je emoties en laat ze dan pas los, dat leer je in deze online workshop Loslaten van Emoties.

Praktische details

Binnenkort online de workshop Loslaten van Emotie volgen! 

 

De workshop kost 48,50 euro inclusief btw.

Meld je alvast aan en ontvang als eerste de exclusieve online workshop Loslaten van Emoties zodra deze klaar is! Klik hier om je aan te melden

“Je hebt gedachten maar bent ze niet.”

 

Waarom is vasthouden aan iets wat niet goed voor je voelt zo moeilijk om los te laten?

Deze vraag wordt me vaak gevraagd.
Jaren geleden heb ik een bijzondere loslaten van emoties techniek geleerd. Voor mijn gevoel miste ik iets om het loslaten nog krachtiger en langduriger te maken. Door mijn aanpassing in de techniek krijg ik vaak van cliënten te horen dat zij zich nu rustiger in hun hoofd voelen en een positieve wending in hun leven ervaren.

Deze workshop zou je kunnen omschrijven als een makkelijk te leren techniek die je op elk moment van de dag kan toepassen om jouw negatieve gevoelens en negatieve gedachten, die je op dat moment hebt, direct kan loslaten. Je gaat niet terug naar het verleden om die emoties aan te pakken, dat creëert angst en dan blokkeer je je ontwikkeling. Het is een methode om jezelf op een simpele manier te bevrijden van emoties uit het verleden die je nu, in het heden, belemmeren. Een ander groot voordeel van deze workshop is dat je leert hoe je jouw achterliggende oorzaken zelf aanpakt door een subtiele aanpak. 

Hoe meer je jouw oud verdriet en oude overtuigingen, die jouw leven nu saboteren, los laat door deze methode frequent te gebruiken, hoe meer je jezelf weer in balans voelt en dat uitstraalt.

 

Resultaat

Door het loslaten van je emoties, verander niet alleen jij, maar ook je omgeving. Je wordt en voelt je rustiger, ontspannen en krijgt meer energie. De meeste klachten zijn jouw verborgen emoties en onbewuste overtuigingen. Daarom bekijken we tijdens deze workshop, op een afstand, op een zachte manier hiernaar zodat jouw onderbewuste gevoelens en overtuigingen zonder angst los gelaten kunnen worden. Stap voor stap gaan we naar de bron en laten daar alle bijkomende emoties op zachte wijze los.

 

In deze workshop leer je in een paar uur een simpele techniek hoe je jouw negatieve emoties los kan laten en jouw leven aangenamer kan maken zonder dat dit jouw dagelijks veel tijd en energie kost.

 

Waar dient deze methode o.a. voor?

  • Stress
  • Burn-out
  • Depressie
  • Dwangstoornissen
  • Aantrekken wat anderen van je vinden
  • Over je grenzen heen gaan om anderen te pleasen
  • Alle vormen van angsten
  • Onzeker over jezelf
  • Relatie problemen

 

Waarom een succes?

Omdat jij jouw eigen klachten zelf opruimt! Door het leren van deze eenvoudige techniek is het mogelijk om dat deel van jouw klacht los te laten. Alleen jij kijkt, onderzoekt en laat los zodat je daarna rustig, vrij, liefdevol voelt en vertrouwen in jezelf krijgt. Zo ontstaat er bij jou persoonlijke groei, opluchting en succes. Na de workshop krijg je een map mee waarop deze techniek stap voor stap staat beschreven om thuis dagelijks zelf toe te passen.

Breng eenheid en harmonie in je leven.