Workshop

Loslaten van Emoties

De workshop Loslaten van Emoties

Leer op zachte wijze negatieve emoties en oude overtuigingen los te laten.

Ben jij zorgzaam voor anderen en kan je moeilijk jouw eigen emoties uiten?
Heb je vervelende gedachten die je dagelijks bezig houden doordat je vaak over je grenzen heen bent gegaan?
Kan je jouw verleden maar niet los laten met gevolg dat je bang bent om nieuwe stappen te ondernemen?

In deze unieke workshop leer je hoe jijzelf jouw negatieve en belemmerende gedachten kan loslaten door een makkelijke en snelle techniek.

Omschrijving van loslaten van emoties workshop

Deze workshop zou je kunnen omschrijven als een makkelijk te leren techniek die je op elk moment van de dag kan toepassen om jouw negatieve gevoelens en negatieve gedachten direct kan loslaten. Het is een methode om jezelf op een simpele manier te bevrijden van emoties uit het verleden die jou nu belemmeren in het heden. Een ander groot voordeel van deze workshop is dat jij leert hoe je jouw achterliggende oorzaken zelf aanpakt.

Hoe meer je jouw oud verdriet en oude patronen, die jou leven nu saboteren, los laat door deze methode frequent te gebruiken, hoe meer jij jezelf weer in balans voelt, staat en uitstraalt.

Daarom houd ik deze workshop kleinschalig zodat ik alle aandacht aan jou kan geven en dat jij deze methode goed beheerst op het moment dat de workshop Loslaten van Emoties is afgelopen.

Praktische details

Eerstkomende workshop 

Zondag 2 juni 2019,
14:00 – 17:00 uur

De workshop is inclusief koffie, thee, water en wat lekkers voor 55 euro inclusief btw.

“Je hebt gedachten maar bent ze niet.”

 

Waarom is vasthouden aan iets wat niet goed voor je voelt zo moeilijk om los te laten?

Deze vraag wordt me vaak direct gevraagd.
Jaren geleden heb ik een bijzondere loslaten van emoties techniek geleerd. Voor mijn gevoel miste ik iets om het loslaten nog krachtiger en langduriger te maken. Door mijn aanpassing in de techniek krijg ik vaak van cliënten te horen dat zij zich nu rustiger in hun hoofd voelen en een positieve wending in hun leven ervaren.

Resultaat

Door het loslaten van je emoties, verander niet alleen jij, maar ook je omgeving. Je wordt en voelt je rustiger, ontspannen en krijgt meer energie. De meeste klachten zijn jouw verborgen emoties en onbewuste overtuigingen. Daarom bekijken we tijdens deze workshop, op een afstand, op een zachte manier hiernaar zodat jouw onderbewuste gevoelens en overtuigingen zonder angst los gelaten kunnen worden. Stap voor stap gaan we naar de bron en laten daar alle bijkomende emoties op zachte wijze los.

Klik hier om je aan te melden en creëer rust en harmonie in je leven!

In deze workshop leer je in een paar uur een simpele techniek hoe jij jouw negatieve emoties los kan laten en jouw leven aangenamer kan maken zonder dat dit jouw dagelijks veel tijd en energie kost.

 

Waar dient deze methode o.a. voor?

  • Stress
  • Burn-out
  • Depressie
  • Dwangstoornissen
  • Aantrekken wat anderen van je vinden
  • Over je grenzen heen gaan om anderen te pleasen
  • Alle vormen van angsten
  • Onzeker over jezelf
  • Relatie problemen

 

Waarom een succes?

Omdat jij jouw eigen klachten zelf opruimt! Door het leren van deze eenvoudige techniek is het mogelijk om dat deel van jouw klacht los te laten. Alleen jij kijkt, onderzoekt en laat los zodat je daarna rustig, vrij, liefdevol voelt en vertrouwen in jezelf krijgt. Zo ontstaat er bij jou persoonlijke groei, opluchting en succes. Na de workshop krijg je een map mee waarop deze techniek stap voor stap staat beschreven om thuis dagelijks zelf toe te passen.

Breng eenheid en harmonie in je leven.