Workshop

Bij jezelf komen

De workshop Bij Jezelf Komen

In de workshop Bij Jezelf Komen leer je in een kleine groep anderen kennen in dezelfde situatie. Je weet: je bent niet de enige. Je krijgt veel positieve inzichten, herkenning en erkenning en je weet je gezien en gehoord. In de workshop Bij Jezelf Komen ga je weer van jezelf houden, leer je oude patronen los te laten, je af te sluiten van negatieve energie├źn en je leert te vertrouwen op je intu├»tie.

Je krijgt tips en tools om dichter bij jezelf te komen. Je leert je grenzen aan te geven en voor jezelf op te komen. Op je werk, bij je vrienden en je partner. Je krijgt zelfvertrouwen en je eigenwaarde groeit.

Dat wil niet zeggen dat je na de workshop meteen een ander bent. Maar je hebt er wel een eerste stap mee gezet om meer in harmonie te leven. Je krijgt een map mee met alle informatie om het thuis nog eens rustig door te nemen en verder te oefenen.

Meditatie

Je hoofd draait altijd op volle toeren, daarom beginnen en eindigen we met een mediatie voor rust in je hoofd. Met rust in je hoofd herken je waar je mee bezig bent en wat je mag veranderen. Je leert aarden met een meditatie die je dagelijks zelf kunt doen.

Direct tijdens die eerste meditatie zie ik de gezichten al mooi, vredig en kalm worden. En dan moeten we nog beginnen. De tweede meditatie opent de weg naar je hogere bewustzijn, waar je informatie door krijgt die je op dat moment nodig hebt.

Schrijf je nu in!

Ik werk met groepen van rond de twintig deelnemers.

Voor de workshop vraag ik een vergoeding van 39 euro inclusief btw voor mijn onkosten, zoals de zaal, koffie, thee, water, lunch en wat lekkers.

Praktische details

Eerstkomende workshop

Woensdag 20 maart 2019

10:00 – 17:00 uur
Purple Flow
Rijdtstraat 30
6114 AL Susteren

Inschrijven kan tot 18 maart 2019, i.v.m. bestelling lunch.