BINNENKORT

Onlive Healing & Reading behandeling

UNDER CONSTRUCTION!!

 

Waarom zou je naar mij komen?

Je bent er klaar mee om anderen continue te pleasen
Je wil niet meer over jouw grenzen geen gaan
Je bent er voor klaar om te horen waar jouw blokkades zijn en wil daarmee aan de slag gaan
Je bent klaar met jouw zelfmedelijden en je wil aan jezelf werken
Je wil je weer gelukkig voelen, zonder zorgen
Je wil uit je comfortzone stappen zonder je angstig te voelen
Je bent klaar om jouw leven te veranderen naar een prachtige, gezellige en liefdevol leven
Je wil jouw gevoel durven vertrouwen zodat je in jouw eigen kracht kan staan
Je wil nu voor jezelf kiezen zonder je schuldig naar anderen te voelen

Herken je in twee of meerdere stellingen? Dan is het tijd om nu voor jezelf te kiezen en verder te lezen!

 

Wat houdt een Healing behandeling in?

Door verschillende gebeurtenissen in jouw leven ontstaan er blokkades. Door het vasthouden aan deze nare ervaringen, beperk jij jezelf om te zijn wie jij bent en wat jij het liefst zou willen doen in jouw leven. Hoe meer nare gebeurtenissen jij mee maakt, hoe meer jij deze nare ervaringen onbewust in opslaat. Hierdoor groeit jouw angst voor de meest uiteenlopende dingen en daarbij kunnen er lichamelijke problemen ontstaan doordat jij jouw controle wilt blijven behouden.

Je huis is verbouwd, nieuwe auto en nog steeds voel jij je ongelukkig. Je partner en kinderen genieten, dat maakt je blij en je geniet voor hun, maar waarom voel je je nu nog steeds zo ongelukkig? Wat belemmert je nu nog om je gelukkig te voelen?

Zie jezelf als een rivier, bij elke nare gebeurtenissen worden hoopjes met zand in jouw rivier gegooid. Op een gegeven moment is er zoveel zand in jouw rivier waardoor jouw rivier niet meer met passie en in liefde stroomt. Het water wordt troebel en stroomt traag en kronkelig.
Tijdens mijn Healing behandeling zorg ik ervoor dat de oorzaken van de “zandhoopjes” gezien, gehoord en opgehelderd worden waardoor jouw blokkades verdwijnen en jouw “rivier” weer met volle passie en positieve energie gaat stromen.

Van origine ben ik Reiki Master en heb me gespecialiseerd in de chakra blokkades. Daarnaast ben ik ook gespecialiseerd in o.a. Quantum Touch, Reiki Shamballa, Reikimediamiek, magnetiseren.
Deze diverse specialisaties gebruik ik direct op moment dat een blokkade dat nodig heeft om te helen. Samen met m’n gids, via mijn hogere bewustzijn en jouw onderbewustzijn lossen wij laagje voor laagje jouw blokkades op.

Klik hier voor meer informatie over mij

Ook ondersteunt mijn diverse methode jou bij het loslaten van jouw emotionele problemen waardoor jouw energiesysteem weer in balans komt en je chakra’s blokkadevrij zijn. Hierdoor voel je je helder, luister je beter naar jouw eigen gevoel en jouw persoonlijke ontwikkelingen zullen beter stromen.

 

Wat houdt een Reading behandeling in?

Na elke Healing behandeling geef ik een reading, hierin bespreek ik wat ik heb gezien en gevoeld heb en wat ik met je “innerlijke ik”, ook wel je “onderbewustzijn” genoemd, heb besproken en gedaan om jouw blokkades te los te laten.

Zo heeft elke chakra een eigen thema en elk hun eigen verhaal te vertellen. Tijdens de Reading zal het verhaal van jouw chakra opmerkzaam en herkenbaar zijn in jouw dagelijks leven.

 

Klik hier om nu een behandeling af te spreken.

 

Waar helpt een healing & Reading behandeling voor:

 • Stress
 • Burn-/ bore- out
 • Depressie
 • Dwangstoornissen
 • Doen wat anderen van je verwachten
 • Alle vormen van angsten
 • Zwaar leven
 • Moe
 • Bewustwording van jezelf
 • Aanpassen naar wat andere van je willen en verlangen 
 • Je eigen weg en mening niet durven uiten
 • Onzeker over jezelf zijn
 • Relatie problemen
 • Onrustig voelen
 • Vaak verdrietig voelen
 • Last van faalangsten
 • Oude emoties en oude overtuigingen niet durven loslaten
 • Een niet voldaan gevoel hebben; je hebt alles, een goede baan, huis, gezin, maar toch voel je je niet gelukkig en voldaan, alsof de kers op de slagroomtaart ontbreekt

 

Voor wie is dit bedoeld:

Voor jou, je wil aan jezelf werken of je werkt al aan jezelf en je wil meer verdieping. Je wilt je gelukkig en vrij voelen, in verbinding met je hart-liefde zijn. Dat wat jou nu blokkeert mag nu eindelijk doorbroken worden, de touwtjes die je nu strak in handen hebt mogen worden losgelaten en hierdoor laat je ook je oude patronen los. Je leeft je leven die voor jou goed voelt, zonder je schuldig naar anderen te voelen, wetende dat niemand jouw enthousiaste uitstraling meer negatief kan raken. Je wordt omringd door hoog vibrerende mensen die liefdevol naar jou zijn en die je juist zullen stimuleren in je proces om in balans te komen om je gelukkig te voelen .

 

Resultaat van Healing & reading behandeling:

Verbinding onderbewustzijn
Ontspannen
Inspiratievol
Inzichten in wie je bent, wat je te doen staat, enz
Motivatie om te ondernemen waar je gelukkig van wordt
Energiek
In je gevoel zijn en hierop durven vertrouwen
Uit je comfortzone komen zonder angst
Liefdevol voor jezelf zijn, hart verbinding
Evenwichtige mensen om je heen hebben die resoneren met jouw proces en verandering

Klik hier om een afspraak te maken, je bent het waard!

 

Algemene informatie over Healing & Reading behandeling:

Tijdens een healing behandeling zijn verschillende reacties mogelijk. Een slaperig gevoel, ontspanning, kou, komen er emoties los welke je onbewust hebt onderdrukt of er gebeurt niets. Vaak duurt dit een dag tot een aantal dagen, daarna voel je de verandering.

Drink na de behandeling veel water of cafeïnevrije dranken, zodat alle losgemaakte afvalstoffen wegspoelen. Je kunt je in eerste instantie wat minder prettig voelen of juist heel energiek. Beide is een goed teken, niets is goed of fout. Je lichaam is bezig zichzelf te reinigen en dit gevoel gaat na korte tijd weer voorbij. Na een tijdje voel je dat je energie weer terug is. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klachten en/of de behoefte, wel is het aan te raden om deze behandelingen een aantal keer te herhalen om nog diepere blokkades los te laten. Het lichaam heeft tijd nodig om zichzelf van oude patronen te ontdoen en daardoor worden sommige blokkades worden niet gelijk bij de eerste keer opgeheven.

Healing behandeling gaat door kleding heen, het is dan ook beter om  gemakkelijk zittende kleding te dragen. Alleen schoenen moeten uit en eventueel een bril en of horloge moeten af  tijdens de behandeling. 

Een Healing en reading behandeling duurt ruim anderhalf uur en kost €60,-.

Heb je het gevoel dat je ondersteuning kan gebruiken?  Klik hier en maak een afspraak zodat je je weer gelukkig voelt en kan genieten van alle positieve veranderingen in je leven.

 

 

Wat is Reiki Healing?

Reiki healing wordt via de Reiki master doorgegeven aan degene die wordt behandeld door middel van handoplegging. Het is energie vanuit de Bron. Een Reiki healer is als het ware een ‘doorgeefluik’ van universele energie, het is dus niet de energie van de healer zelf die je ontvangt.

Breng eenheid en harmonie in je leven.

Gun jezelf een Healing en Reading behandeling zonder dat je eerst je angst moet overwinnen, maak een afspraak en ga verder in je ontwikkeling om je weer gelukkig te voelen.