Luisterkind Werker Afstemming

Hoe zou het zijn als jij antwoorden van jezelf kan ontvangen zonder er iets voor te moeten doen?
Ik leg het je graag uit!


Wat is een Luisterkind Afstemming?

Een luisterkind Afstemming is gebaseerd op een telepathisch gesprek met jouw eigen ziel die je inspireert en motiveert om jou inzichten en kracht te geven zodat jouw oude patronen los gelaten kunnen worden. Het is een methode die op respectvolle en liefdevolle wijze oplossingen vindt voor zowel fysieke, mentale, emotionele als spirituele problemen. Tijdens de afstemming staat jouw ziel centraal.

Welke vragen kunnen er tijdens een Afstemming zoal gesteld worden?

*Heb je vragen over jezelf of over je leven zoals: relaties, werk, ziekte, verslavingen, verlies, verdriet, onzekerheid of angsten?
*wat je graag anders zou willen zien in je leven?
*Heb je moeite met keuzes te maken in je leven?
*Wil je meer inzicht krijgen in wie je in werkelijkheid bent?
*Zou je iets graag willen loslaten, maar je niet weet hoe?
*Heb je een kind dat bijvoorbeeld vaak bang, boos of verdrietig is?
*Geeft je kind aan dat hij/zij iets aanvoelt in het huis en bang is?
*Heb je vragen over een overleden dierbare?

Een Luisterkind Afstemming is het antwoord op al jouw vragen.

Vragen die je leven nu beheersen en waar je zelf nu op dit moment maar niet uit komt en het daardoor blijft malen in je hoofd.

In dit telepathisch gesprek op zielniveau ben ik voornamelijk een luisterend oor voor alle emoties en gevoelens die zich op dat moment laten zien. Vooral door het luisteren tijdens en te kijken tijdens een telepathisch gesprek naar jouw ziel, krijgt het de ruimte om antwoorden te ontdekken die diep in je verstopt zitten. Doordat de ziel zich gehoord en gezien voelt, wordt er onder coaching begeleiding, naar adviezen en antwoorden toegewerkt voor een healing, oplossing, inzicht en verlichting.

Door deze energie vindt er verschuiving plaats in de energie waardoor heling direct plaats kan vinden.

Deze afstemming helpt jou om die veranderingen aan te brengen in jouw leven. Het geeft vaak direct tijdens een afstemming al resultaat. Soms heeft het nog enkele dagen of weken nodig om in de verandering zelf in te zien!

Voor wie is deze Afstemming?

Deze methode is geschikt voor iedereen die energetisch gehoord en gezien willen worden, zowel voor kinderen als volwassenen. De grootste kracht en voordeel is dat de methode op afstand werkt, je belast jezelf en/of je kind er niet mee om naar mijn praktijk ruimte toe te moeten komen. Het kost je geen tijd, je hoeft niet stil te liggen als ik een afstemming maak, je kan staan en gaan waar je wilt, terwijl ik een afstemming voor jou maak! 

Luisterkindwerker - Levensbrug

Een Levensbrug Afstemming staat voor een Afstemming tussen jouw dierbare, die is over gegaan, en jouw eigen ziel. Het kan je helpen om antwoorden te krijgen op onbeantwoorde vragen zodat jij rust en duidelijkheid hierover krijgt. 

Heb je vragen over iemand die overleden is, iemand die in coma ligt of een dood geboren baby,  dan kan ik op hun afstemmen en luisteren naar hun verhaal om het op een zachte en warme manier aan jou over te brengen, zodat jouw vragen beantwoord worden.

Aanvraag nu een luisterkind Afstemming

Via het contact formulier of het versturen van een email kan je een Luisterkind Afstemming aan vragen voor jezelf, je kinderen en dierbaren die deze aanvraag niet zelfstandig kunnen doen bijvoorbeeld voor degene met psychische beperking.
Vermeld bij toelichting je vraag(en) die je graag beantwoord wil hebben met een omschrijving van je gezin/situatie waar de vragen betrekking op hebben. Dit is nodig zodat alle energieën betrokken kunnen worden bij de afstemming. Kinderen ouder dan 10 jaar dienen eerst toestemming te geven voor aanvraag van hun afstemming. 


Nadat ik de aanvraag heb ontvangen, stuur ik een mail terug met de vraag naar een recente foto waar jij of de desbetreffende persoon alleen op staat en daarbij mijn bank gegevens waar het bedrag op gestort kan worden.

Onder het kopje tarieven vind je het bedrag van een Luisterkind Afstemming.
Na betaling ontvang je direct een bevestigingsmail van mij. Ik zal de afstemming binnen 2 weken, na mijn bevestigingsmail, per e-mail aan jou versturen. De afstemming wordt helder voor je op schrift verwoord in de vorm van een monoloog en/of dialoog en verstuurd per email in een document.

Het is aan te raden om je luisterkind Afstemming meerdere malen te lezen, na een week, maand of zelfs later. Hoe meer en vaker jij jouw afstemming leest, hoe meer de energieën zich zullen integreren en oude patronen zich kunnen los laten.


Terug naar overzicht

Maak vrijblijvend een afspraak via email, dan antwoord ik zo spoedig mogelijk terug

Klik hier
Website laten maken door Modual.