Loslaten van Emoties workshop

Hoe een simpele techniek jouw leven aangenaam kan maken zonder dat dit jou dagelijks veel tijd en energie kost.

Loslaten van emoties 

De meeste klachten blijken voort te komen uit oude negatieve emoties en onbewuste overtuigingen. Moeilijk te vinden zijn jou verborgen en dieperliggende gevoelens en overtuigingen, daarom bekijken we tijdens deze workshop op een zachte manier naar jouw onderbewuste gevoelens en overtuigingen. Zonder meditatie en zonder spiritueel gedoe gaan we stap voor stap naar de bron en laten daar alle bijkomende emoties op zachte wijze los.

Waarom een succes?

Omdat jij jouw eigen negatieve emoties zelf opruimt! Door dit eenvoudige proces, die voor iedereen toepasbaar is, is het mogelijk om negatieve overtuigingen die jij al jaren bij je draagt zelf te verwijderen. Uiteraard begeleid ik je hierbij, alleen jij kijkt, onderzoekt en laat dat deel van jouw klacht los zodat jij je daarna rustig, vrij, vrolijk, liefdevol voelt en vertrouwen in jezelf krijgt. Zo ontstaat er bij jou persoonlijke groei, opluchting en succes.

Omschrijving van loslaten van emoties workshop

Deze workshop zou je kunnen omschrijven als een makkelijk te leren techniek die je op elk moment op een dag kan toepassen om negatieve gevoelens, beperkende- en negatieve gedachten direct los kan laten. Het is een methode om jezelf te bevrijden van een gewoonte die je jezelf in het verleden hebt aangeleerd.

Maak hier een afspraak en creëer rust en harmonie in jouw leven!


Deze workshop wordt gehouden:

Datum: 29 september 2018

Locatie: Rijdtstraat 30 te Susteren

Tijd: van 14:00 t/m 17:30

Inclusief thee, water en wat lekkers voor 39,50 euro.

waar dient deze methode o.a. voor?

Stress
Burn-out
Dwangstoornissen
Aantrekken wat anderen van je vinden
Doen wat anderen van je verwachten
Alle vormen van angsten
Zwaar leven
Bewustwording van jezelf
Je altijd aanpast naar wat andere van je willen
Je eigen weg en mening niet durven te uiten
Onzeker over jezelf
Schuld gevoel
relatie problemen
Vaak verdrietig voelen

Klik hier om je direct aan te melden voor deze workshop zodat jij jouw achterliggende oorzaak van jouw klacht nu zelf aanpakt.

Dit is de loslaten methode voor jou!

Bij een behandeling met medicijnen worden slechts de symptomen onderdrukt. Bij het stopzetten van de medicatie komen de klachten vaak weer terug. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat bij negatieve emoties uit je lichaam en geest te verwijderen de kans op terugval ongeveer twee maal zo klein is als bij een behandeling met medicatie.

Je leert in deze workshop de technieken om daarna zelf thuis toe te passen. Mocht je een terugval krijgen, dan kan je makkelijk zelf de technieken gebruiken om jouw klacht los te laten. Lukt dat niet, na de workshop krijg je een map mee waarop stap voor stap staat beschreven hoe je jouw oude overtuigingen en emoties kan loslaten.

LAAT JOUW NEGATIEVE EMOTIES EN NEGATIEVE OVERTUIGINGEN, DIE VERANTWOORDELIJK ZIJN VOOR JOUW ACTIES NU LOS EN CREËER WAAR JIJ ZO NAAR VERLANGT; RUST, EENHEID, SUCCES EN HARMONIE IN JOUW LEVEN

Terug naar overzicht

Maak vrijblijvend een afspraak via email, dan antwoord ik zo spoedig mogelijk terug

Klik hier
Website laten maken door Modual.