Kaart Reading

via mijn kaarten reik ik jou handvatten aan die ervoor zorgen dat jij in jouw leven weer mag gaan genieten. 

Ben jij bereidt om het roer om te gooien zonder angsten?   


Mijn werkmethodiek

Zelf maak ik gebruik van de kaarten van Osho Zen en doe verschillende leggingen. Ik laat dit vaak afhangen van het soort vraag dat gesteld wordt en ga dan volledig op m'n gevoel af. De kaarten sturen me hooguit welke kant ik op moet gaan. Houdt er rekening mee dat ik geen ja/nee toekomstvoorspelling geef, ik vertel je waar jouw blokkade zit en hoe je die kan opruimen en loslaten zodat jij jouw leven kan leven die voor jouw goed voelt. Dat wordt jouw toekomst!

Wat is een Kaart Reading?

Tarot is van oorsprong een kaartenspel van 78 kaarten, dat vanaf het midden van 13de eeuw in verschillende delen van Europa werd gespeeld. Voornamelijk werd het in een groot deel van Europa gebruikt als een vorm van kaart spel, dus gewoon als amusement. Maar er werden ook voorspellingen mee gedaan.
De paus vond dat toekomst voorspellen maar niets. Hij verbood het 'prentenboek van de duivel', daardoor kwam de populariteit van de tarot alleen maar ten goede.

Er zijn verschillende manieren om tarot kaarten te gebruiken voor waarzeggerij. Volgens sommigen is de tarot een studie waarbij iemands toekomst wordt bekeken aan de hand van een vraag. Dit behoort tot de occulte studies. Anderen zeggen dat tarot een manier is om inzicht te krijgen in bepaalde problemen en vraagstukken.

Heb jij vragen over jezelf, je werk, liefde of iets anders waar je graag verandering in wil, vul dan nu het contactformulier in om een afspraak te maken.De tijd start pas nadat de kaarten geschut en getrokken zijn.

Terug naar overzicht

Maak vrijblijvend een afspraak via email, dan antwoord ik zo spoedig mogelijk terug

Klik hier
Website laten maken door Modual.