Healing op afstand

Voordelen van Healing op afstand?

Als je niet in de mogelijkheid bent (omdat je ver van mij weg woont) om een afspraak bij mij aan huis te maken, maar je wilt graag een healing, dan is een healing op afstand de perfecte uitkomst!

Op het afgesproken tijdstip kan jij heerlijk in jouw vertrouwde omgeving op bed of op je bank of stoel liggen/zitten, ben je heel ontspannen en kan de Healing op afstand heel goed en snel z'n werk doen. Dit betekend dat een op afstand Healing vaak maar 20 tot 30 minuten duurt.Hoe werkt Healing op afstand?


Zoals bij een Healing aan huis, stem ik mij af op m'n hogere bewustzijn en gebruik naast Healing energie ook Reiki en Quantum Touch. Daarna ga ik me op jou afstemmen, door deze afstemming wordt je gelijk al in trilling gebracht met hoge frequenties van licht en liefde.

Terwijl ik Healing energie op jou toepas, ga ik alle chakra's af om, als een soort ui laagje voor laagje de bron te vinden, zodat alle blokkades worden opgeheven, alle meridianen en chakra's weer kunnen stromen en jij je weer gelukkig en rustig voelt.

Je kan via dit contactformulier een afspraak maken voor een healing op afstand. Voor aanvang heb ik alleen een recente foto van jou nodig waarbij recht in de lens wordt gekeken. Deze foto kan tijdens het afspreken ge-maild naar mij worden.

Na de Healing op afstand nemen wij via skype of telefonisch contact met elkaar zodat ik alles, wat ik heb gedaan, aangevoeld en behandeld bij je heb, met je kan doornemen. Op deze manier is er niet alleen aan je chakra's gewerkt maar ook aan je onderbewustzijn.


Wat zijn de resultaten van een Healing op afstand?


Na een Healing op afstand behandeling word je rustiger in je hoofd waardoor denken en voelen meer verbonden met elkaar is, je krijgt inspiratie, innerlijke rust en inzichten. Er verschijnen minder grote beren op jouw levenspad waardoor je je vrijer en in harmonie met jezelf voelt, zonder angst of goedkeuringen van anderen. 

Healing op afstand energie verwijdert blokkades en brengt balans in je chakra’s, je voelt je hierdoor sterker, steviger, vrijer en rustiger in je schoenen staan.

Hoe voel ik mijn healing op afstand?


Sommigen voelen zich opgelucht, kou, tintelingen, moe, zwaar of een last die van hun schouders valt. Tijdens de Healing op afstand gebeurt er precies wat er voor jou moet gebeuren, jij laat onbewust toe wat er mag gebeuren, jouw ziel laat toe wat het op dat moment nodig heeft en weet wat jij aankan zonder dat jij je daar zorgen over hoeft te maken.


Boek nu een Healing op afstand en ervaar wat het met jou doet!
Terug naar overzicht

Maak vrijblijvend een afspraak via email, dan antwoord ik zo spoedig mogelijk terug

Klik hier
Website laten maken door Modual.