Healing & Reading

Healing & Reading behandeling te Susteren

Ben jij altijd anderen aan het verzorgen of werk je in de zorg?

Voel je je eenzaam en leeg?

Heb je het gevoel altijd overal alleen voor te staan? 

Voel je je anders dan alle andere mensen om je heen?
Boek dan nu een een Healing & Reading behandeling aan zodat jij weer kan genieten van jouw leven!

Waar helpt mijn Healing behandeling voor:

Last van faalangst
Onzeker over jezelf zijn
Rust in je hoofd willen
Niet “happy” voelen
Depressief zijn
Negatieve gedachten
Losmaken van vastzittende emoties
Veel hebben mee gemaakt en moeilijk vinden om het verleden los te laten/achter je laten
Stress
Overspannen
Vage mentale en lichamelijke klachten
Bewustwording van je spiritualiteit en/of van jezelf
Het gevoel dat je vast zit met je spirituele/persoonlijke ontwikkeling
Een niet voldaan gevoel hebben; je hebt alles, een goede baan, huis, gezin, maar toch voel je je niet gelukkig en voldaan, alsof de kers op de slagroomtaart ontbreekt
Ook coach ik mensen die hooggevoelig (HSP) zijn en niet weten hoe ermee om te gaan

De Healing behandeling

Tijdens deze intensieve  behandeling heb ik de tijd nodig, niet alleen voor een uitgebreide Healing sessie maar ook om met de blokkades aan de slag te gaan, communiceren met je “onderbewustzijn” ook wel je ziel genoemd en positieve energie en ruimte te creëeren zodat jij kan veranderen in jezelf en dat zich ook gaat uiten. 

Ik zelf werk samen met m’n gids via mijn hogere bewustzijn en de engelen. Voor mij geeft dit een rustig en een sterk energetisch gevoel.

De Reading behandeling

Na de behandeling bespreken we het na, daarom plan ik altijd een uur in voor de behandeling. Bij een lange behandeling duurt een healing langer en bespreken we de behandeling langer na waardoor deze behandeling anderhalf uur duurt. 

Jezelf helen

Door energieoverbrenging is heling zo oud als de mensheid. Van nature is iedereen in staat zichzelf te helen als ze ziek zijn of zich emotioneel niet optimaal voelen. Dit gebeurt dan door energie te geven via de handen. 

Eigenlijk hebben wij deze natuurlijke neiging nog steeds; als we pijn hebben leggen we onze handen precies op de plek waar we pijn hebben. Op deze manier gebeurt er verder alleen niets dan het verzachten van de pijn, maar ondertussen kan er wel een blokkade/verstopping ontstaan. 

Helaas zijn bij de meeste volwassenen de energiekanalen dicht geslibd door een opeenstapeling van negatieve energieën, waardoor blokkades ontstaan. Denk hierbij aan zaken als stress, verdriet, verkeerde voeding, etc. Een behandeling door mij als gecertificeerd therapeut kan de blokkades in en rond de chakra’s aanpakken. 

Reacties tijdens en na een Healing sessie

Tijdens een healing behandeling zijn verschillende reacties mogelijk. Een slaperig gevoel, ontspanning, warmte, kou en misschien komen er emoties los, welke je onbewust hebt onderdrukt of er gebeurt niets. Alles mag, niets moet. 

Ik behandel meestal met mijn handen boven het lichaam. Mocht dit niet prettig aanvoelen of als te veel druk ervaren, vooral rond de keel kan dit soms benauwend aanvoelen, geef het aan dan neem ik wat meer afstand. Een enkele keer raak ik het lichaam wel aan om b.v. strijk bewegingen te doen op arm en pols of je voeten goed aan te kunnen voelen welk levenspad je aan het bewandelen bent.


Healing gaat door kleding heen, het is dan ook beter om gemakkelijk zittende kleding te dragen. Alleen schoenen moeten uit en eventueel een bril en of horloge moeten af tijdens de behandeling.

Drink na de behandeling water of kruiden thee, zodat alle losgemaakte afvalstoffen wegspoelen. Je kunt je in eerste instantie wat minder prettig voelen of juist heel energiek. Beide is een goed teken, niets is goed of fout. Je lichaam is bezig zichzelf te reinigen en dit gevoel gaat na korte tijd weer voorbij. 

Resultaat Healing & Reading sessie

Ontspanning
Inspiratie en inzichten
Motivatie
Durven uit je comfort zone te stappen
Stappen ondernemen die je heel graag zou willen doen/bereiken
Er worden je tijdens de reading technieken geleerd om in je flow te komen

Na enkele behandelingen voel je je sterker en steviger in je schoenen staan, je krijgt inspiratie en inzichten en kan daardoor veel meer aan, je wordt rustiger in je hoofd, er verschijnen minder grote beren op jouw pad waardoor je je vrijer en in harmonie met jezelf voelt, zonder angst of goedkeuringen van anderen nodig hebt. 

Klik hier om een afspraak te maken voor een Healing behandeling!


Terug naar overzicht

Maak vrijblijvend een afspraak via email, dan antwoord ik zo spoedig mogelijk terug

Klik hier
Website laten maken door Modual.