FAQ

Is zo'n workshop niet te druk met andere onbekende mensen? Ik moet me wel heel kwetsbaar op kunnen stellen.

Iedereen die naar deze workshop komt zit met hetzelfde probleem als jij. Het samenkomen creëert saamhorigheid, empathie en herkenning bij elkaar. De anderen weten precies hoe je je voelt en daarom is het vooral heel fijn om er met zijn allen te zitten.

Wat kan ik nou in een workshop leren wat mijn situatie verandert? Helpt het wel mijn probleem op te lossen?
Niemand kan jouw probleem oplossen of jou veranderen, dat kun je alleen zelf. Daar krijg je in deze workshop concrete tips en tools voor. Na de workshop ben je niet ineens veranderd, dat kost tijd. 
Daarom bied ik een nieuw traject, G&GW (gezien en gehoord worden) traject van 4 intensieve maanden aan, zodat jij dieper aan jezelf kan werken met mijn begeleiding van mij. 
Bij de volgende vraag vertel ik hier meer over en tijdens de workshops ga ik hier dieper op in. 
Wat houdt het G&GW traject in?
Gezien & Gehoord Worden traject is een intensief traject, van 4 maanden, waarin je 3 behandelingen bij mij op LOKATIE krijgt en 3 sessies op afstand.
 
Deze behandelingen bestaan o.a. uit chakra en aura healing, waarin ik al jouw blokkades los laat en chakra op z’n plek zet. Daarna een Reading over wat ik zoal heb aangevoeld, gedaan en gezien heb. Daarbij ook een kaart Reading, want uit mijn ervaring levert een Reading vaak ook vragen op!
De 3 sessies op afstand kan ingevuld worden naar jouw behoeften. Wil je een luisterkindwerker afstemming, waarin ik dieper op in kan gaan op een blokkade of iets wat nu bij jou gaande is, of liever een extra boost met een healing op afstand, een telefonisch gesprek of toch nog een keer langskomen? Het kan allemaal! De essentie van de op afstand sessies is dat jij mij kan aangeven waar jij nog blijft “hangen” voor jouw gevoel, ik hier direct op in kan spelen en jij weer vooruitgang ervaart.
Ook ontvang je een filmpje, waarin ik je persoonlijk uitleg hoe je nog dieper bij jezelf kan komen.
Daarnaast krijg je bij elke sessie een opdracht mee naar huis, zodat je dagelijks aan jezelf kan gaan werken en bewust wordt.
Ik geef jou handvatten en ondersteuning om jou zo goed mogelijk op weg te helpen tijdens jouw reis om weer in jou te komen staan.
 
Is dit precies wat jij zoekt en graag wil? Meld je dan nu aan voor de workshop Bij Jezelf Komen. KLIK HIER  om je aan te melden voor de workshop Bij Jezelf Komen.
Wil je direct aanmelden voor dit traject? Om een telefonische afspraak in te plannen, KLIK HIER en vermeld je e-mail adres en telefoonnummer om een telefonische afspraak te maken. Dan worden jouw eventuele vragen beantwoord, de kosten en maken we een afspraak voor jouw eerste behandeling.
 
Hoe jij met mijn begeleiding aan jezelf kan werken zonder dat je het gevoel hebt er alleen voor te staan.
Krijg ik mijn geld terug als mijn probleem niet is opgelost?

Je krijgt geen geld terug, want je betaalt alleen voor mijn onkosten. De workshop zelf is gratis.

Ik weet niet of een traject iets voor mij is, kan ik ook een losse behandeling boeken?
Ja dat kan zeker! Ik heb een losse Healing & reading behandeling van anderhalf uur. Hierin krijg je een aura en chakra healing en daarna een reading over dat wat ik gezien, gevoeld en gedaan heb. Deze losse behandeling is zeer aan te raden nadat en of voor je een van mijn workshops hebt gevolgd, om jou verder te helpen in jouw ontwikkelingsreis! Deze behandeling kost voor anderhalf uur €90.
 
Of je kan voor een kaart reading kiezen. Aan de hand van jouw vragen trek je jouw kaarten die mij leidraad geven om jou een zo’n goed mogelijk antwoorden te geven. Dit helpt enorm goed om jou weer inzichten en verlichting te geven zodat jij door kan gaan met jouw persoonlijke ontwikkeling. Kaart reading sessie kost per minuut €1. Tijd gaat in nadat de kaarten getrokken zijn.

3 Gratis Video's

Ik heb drie korte video's voor jou waarmee jij de eerste stap kunt zetten om voor jezelf te kiezen.

Vraag nu aan