Zoete verleiding

zoete verleidingWeken lang liep er langs en kon de verleiding weerstaan. Telkens als ik ook maar naar de zakjes keek, wist ik dat het niet goed voor me is. Ik kon er dan ook makkelijk langslopen, alsof het een zak oude verrotte aardappelen waren. Ik rook dan tenslotte ook niets, geen vieze verrotte aardappelen geur, al zou ik niet weten hoe dat zou ruiken en ook geen chocolade lucht.

Tot dat ene moment... Dat moment dat er net een nieuwe maan, een poortdag, een energetische hoge frequentie dag was. You name it, het was er! Ineens... Het gevoel dat ik het nodig had, mezelf niet meer kon bedwingen, leefde op een soort automatische piloot...

Die dag, dat moment, besloot ik om een zakje chocolade pepernoten te kopen!

Zonder schuldgevoel rekende ik bij de kassa af. Eenmaal thuis ging het zakje gelijk open en de eerste paar chocolade pepernoten vlogen in m'n mond. Die smaak, het genot, het gemis van 2 jaar geen melk en witte chocolade meer te hebben gegeten, smolten zacht en teder in m'n mond.

Eenmaal bij zinnen, er waren al een aantal verschillende chocolade pepernoten in m'n mond verdwenen, kwam het schuldgevoel. Tuurlijk mag ik chocolade eten en ik weet ook wel dat je daar niet direct kilo's van aan komt! Alleen, na 2 jaar strikt geen chocola te hebben gegeten, behalve 85% Cacao, kwamen allerlei vragen bij me op.
Waar ben ik mee bezig?
Waarom heb ik deze pepernoten gekocht?
Waar kwam deze onverwachte verleiding vandaan?

Om antwoorden te krijgen op mijn vragen ging ik mezelf Healen. Ik wilde weten waar deze zoete verleiding vandaan kwam. Wat in mijzelf wilde zo graag gezien en gehoord worden? Om daar achter te komen luister, voel, aanvaard, verlicht, heel de chakra's. Het innerlijke kind verteld, begeleid en laat mij voelen en zien wat nodig is voor op dat moment om los gelaten te worden.

Mijn zoete verleiding kwam voort uit een oude overtuiging die losgelaten mocht worden. De oude overtuiging was inmiddels een daadwerkelijke angst geworden die mij in mijn dagelijkse leven en mijn spirituele praktijk belemmerde en nu gezien en gehoord wilde worden.
Ik ben al enige tijd opzoek naar een ruimte om te huren waar ik mijn nieuwe workshop kan gaan geven. Het is een nieuwe wending in mijn spirituele onderneming en als er nog blokkades op je pad liggen, dan geeft het onderbewustzijn aan dat die opgeruimd mogen worden. Luister je niet naar je onderbewustzijn, dan laat die je jouw blokkade het jou wel even voelen.

En zo staat dit bakje met chocolade pepernoten onaangetast op m'n salontafel, mijn blokkades zijn weer opgeruimd en de verleiding is weg. Ik kijk naar het bakje chocolade pepernoten alsof het weer een zak verrotte aardappelen zijn. Tot dat ik eraan ga ruiken....!

Zou jij ook graag willen weten welke blokkades los gelaten mogen worden? Of heb jij het gevoel dat jouw onderbewustzijn jou tegen houdt van iets dat jij graag zou willen veranderen?
Boek dan nu een Healing & Reading. Contact | Healing Limburg Purple Flow

Voor meer informatie over een Healing & Reading behandeling zie Healing & Reading Therapie | Healing Limburg Purple Flow

Terug naar overzicht

Bekijk ook

Website laten maken door Modual.