Zo groen als gras

Zo groen als gras

Het wordt zo vaak als negatieve uitdrukking gebruikt, terwijl als ik naar buiten kijk over het landschap dat aan m'n tuin grenst, dan zie ik prachtig mooi groen gras. Zelfs verschillende soorten kleuren groen gras. Elk seizoen en temperatuurverandering, verandert de kleur groen van het gras. Fascinerend om te zien, al zeg ik het zelf!

Vroeger beangstigde het mij altijd als men het over een "groentje" had. Ik had namelijk mezelf ook als negatieve groentje bestempeld. Als ik iets niet durfde op m'n werk, dan verweet ik dat aan m'n "zo groen als gras" gedachten. Wat natuurlijk niets daarmee te maken had, tenslotte durven we allemaal wel eens iets niet! Wat daar de reden ook van is, het betekent niet dat je jezelf naar beneden hoeft te halen..

Dat wat je niet weet, het spoor even bijster bent of gewoon iets vergeten bent hoeft niet te betekenen dat jij "zo groen als gras bent". Het zegt iets over jou, wie jij bent, wat er in jou omgaat en waar jij mee bezig bent.

Niemand is verder, hoger of lager in zijn/haar persoonlijke ontwikkeling dan de ander. Dus waarom zou jij jezelf in een bepaalde situatie "zo groen als gras" bestempelen? We zijn tenslotte allemaal met elkaar verbonden.

Heb jij het gevoel dat je niet goed genoeg bent? Bestempel jij jezelf als "zo groen als gras" om maar de schone schijn op te houden? Of vind je het juist moeilijk om iets positiefs over jezelf dagelijks tegen jezelf te zeggen?

Zou je hier vanaf willen komen? Heb je het gevoel om nu positief en krachtig in je leven te willen staan? 

VRAAG DAN NU EEN HEALING & READING AAN

http://purpleflow.nl/contact/

Tevens kan dit ook op afstand. Na een Healing op afstand, skypen/whatsapp bellen we elkaar zodat ik met jou telefonisch mijn waarnemingen en inzichten kan nabespreken.

http://purpleflow.nl/healing-diensten/healing-op-afstand/

Terug naar overzicht

Bekijk ook

Website laten maken door Modual.