Paarden

Zittend buiten hoor ik het geluid die de paarden maken in het weiland achter m'n tuin. Ze hebben het naar hun zin, althans daar ga ik en m'n buren vanuit!

Daarop volgend pak ik pen en papier om een Ziel Afstemming te maken, m'n nieuwsgierigheid is inmiddels zo groot dat ik benieuwd ben of dat, waar ik vanuit ga, klopt!
Al schrijvend wil de een na het andere paard even met mij in contact, ja ze hebben het allemaal naar hun zin en genieten van de relaxte sfeer in het weiland. Waar de een mooi staat te paraderen, is de ander blij dat ze van haar pijn af is.
Toen ik tegen ze zei dat wij als buren ervan uit gingen dat ze gelukkig zijn, zei een van de paarden; maar natuurlijk Iris, de mensheid vindt het het makkelijkst om ergens van nature vanuit te gaan zodat zij zich op andere zaken kunnen concentreren. Als blijkt dat wát zo natuurlijk is toch niet zo blijkt te zijn dan komt dat vanzelf op een liefdevolle manier wel naar buiten, tenzij daar niet naar wordt geluisterd, dan wordt het op een harde manier aangekondigd...
Wijze woorden vanuit de ziel een van de paarden. Zou jij ook graag een antwoord willen ontvangen vanuit jouw ziel over jezelf? Of loop je ergens tegen aan en weet je niet hoe je dit kan oplossen?
Vraag dan nu een Ziel Afstemming aan en ontvang op een respectvolle en warme verbinding jouw antwoorden zodat jij verder kan in jouw leven.
Voor meer informatie over Ziel Afstemmingen zie: http://purpleflow.nl/healing-diensten/ziel-afstemming/
Wil je een afspraak maken 

Terug naar overzicht

Bekijk ook

Website laten maken door Modual.