Deze warme persoonlijkheid van Purple Flow had ik een keer ontmoet op de beurs. Daarna een afspraak gemaakt om een behandeling te ondergaan omdat ik met een bepaald vraagstuk zat. Wat ze er allemaal uit haalde na de behandeling klopte allemaal en ze gaf mij ook nog mooie nuttige tips. Toen ik vanmorgen op stond om naar mijn werk te gaan, voelde ik me een heel ander persoon die opstond. Dank je wel hiervoor.

Iwan

Zij is de eerste die mij zo goed heeft geholpen! Zij heeft mij veel geleerd over mezelf en ze legt je heel goed uit waar aan gewerkt moet worden. Na deze behandelingen voel ik me zo ontzettend happy weer, zo heb ik me een hele lange tijd niet meer gevoeld!

Anouk

Na een behandeling van Iris te hebben  gehad, voelde ik gelijk het resultaat. Het leek of er nieuwe energie kwam. Was er zelf verbaasd over, wat 1 behandeling kan doen! Ik kom zeker terug, bedankt Iris!

Karin

Zaterdag heb ik de workshop Loslaten van Emoties bij Iris in Utrecht gevolgd. De groep was klein en de setting waarin deze workshop werd gegeven, was knus en warm waardoor ik mij al meteen op mijn gemak voelde. We werden door Iris gelijk al bij naam aangesproken wat het ook heel persoonlijk maakte en ze nam de tijd voor iedereen. Deze workshop werd met zoveel rust, geduld en liefde door Iris gegeven dat het mij erg geholpen heeft in het proces waarin ik nu zit.

Marcel

This is the area where you put the testimonial.
Firstname Lastname

3 Gratis Video's

Ik heb drie korte video's voor jou waarmee jij de eerste stap kunt zetten om voor jezelf te kiezen.

Vraag nu aan

Je bent het waard!

Drie korte video’s heb ik voor jou waarmee je de eerste stap kunt zetten om voor jezelf te kiezen.

  • De eerste video gaat over dat ook jij het waard bent om hulp te vragen.
  • De tweede video leer je je grenzen aangeven door naar je gevoel te luisteren, zonder je schuldig te voelen.
  • De derde video bevat een krachtige meditatie.
    Resultaat

Met de video’s maak je een switch van in je hoofd naar in je gevoel. Dat brengt verlichting en stimuleert je door te gaan in jouw proces om je weer gelukkig te voelen.