Ik heb een hypnose sessie ondergaan bij Iris omdat ik graag wilde stoppen met roken.
De manier waarop Iris de sessie opbouwde met mijn eigen woorden was fenomenaal. Ik heb eerder hypnose sessies ondergaan maar ze waren niet zo succesvol.
Na een paar weken verviel ik weer in een oud patroon en greep toch weer naar die sigaret. Ik heb toen weer een afspraak gepland en merkte dat er nog andere issues onderbewust speelde die mij er toe verleidde een sigaret te roken.
Iris heeft al mijn onderbewuste patronen tot een verhaal gemaakt en het resultaat was onmiddellijk positief…..gestopt met roken!
Nu weet ik dat als ik het moeilijk heb, ik met Iris een vervolgafspraak kan inplannen. Haar manier van praten, begrijpen, begeleiden en groot invoelingsvermogen maken Iris tot een bezielend hypnotiseur.

Marianna

Het is duidelijk dat Iris ontzettend goed is in wat ze doet, de inzichten die ze je meegeeft en de verbanden die ze legt haar tijdens de kaartreading zijn spot on. Ze heeft oprechte aandacht voor je en het voelt meteen vertrouwd bij haar.
Als je even wat extra guidance nodig hebt op een specifiek vlak, behoefte hebt aan duidelijkheid of gewoon nieuwsgierig bent, dan raad ik een kaartreading bij Iris 100% aan!

Angela

Zaterdag heb ik de workshop Loslaten van Emoties bij Iris in Utrecht gevolgd. De groep was klein en de setting waarin deze workshop werd gegeven, was knus en warm waardoor ik mij al meteen op mijn gemak voelde. We werden door Iris gelijk al bij naam aangesproken wat het ook heel persoonlijk maakte en ze nam de tijd voor iedereen. Deze workshop werd met zoveel rust, geduld en liefde door Iris gegeven dat het mij erg geholpen heeft in het proces waarin ik nu zit.

Marcel

Na een behandeling van Iris te hebben  gehad, voelde ik gelijk het resultaat. Het leek of er nieuwe energie kwam. Was er zelf verbaasd over, wat 1 behandeling kan doen! Ik kom zeker terug, bedankt Iris!

Karin

Zij is de eerste die mij zo goed heeft geholpen! Zij heeft mij veel geleerd over mezelf en ze legt je heel goed uit waar aan gewerkt moet worden. Na deze behandelingen voel ik me zo ontzettend happy weer, zo heb ik me een hele lange tijd niet meer gevoeld!

Anouk

Deze warme persoonlijkheid van Purple Flow had ik een keer ontmoet op een beurs.
Laatst een afspraak met haar gemaakt om een behandeling te ondergaan om dat ik met een bepaalde vraag stuk zat. Wat ze er allemaal uit haalde na de healing behandeling, tijdens de reading, klopte allemaal en ze gaf ook nog mooie nuttige tips. Toen ik vanmorgen op stond om naar mijn werk te gaan voelde ik me een heel ander persoon die opstond.
Dank je wel ervoor!

Iwan

This is the area where you put the testimonial.

Firstname Lastname

3 Gratis Video's

Ik heb drie korte video's voor jou waarmee jij de eerste stap kunt zetten om voor jezelf te kiezen.

Vraag nu aan

Je bent het waard!

Drie korte video’s heb ik voor jou waarmee je de eerste stap kunt zetten om voor jezelf te kiezen.

  • De eerste video gaat over dat ook jij het waard bent om hulp te vragen.
  • De tweede video leer je je grenzen aangeven door naar je gevoel te luisteren, zonder je schuldig te voelen.
  • De derde video bevat een krachtige meditatie.
    Resultaat

Met de video’s maak je een switch van in je hoofd naar in je gevoel. Dat brengt verlichting en stimuleert je door te gaan in jouw proces om je weer gelukkig te voelen.